Βρείτε μας!

Basket League

Ζούρος: «Παλέψαμε από το πρώτο λεπτό»

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε στην συνέντευξη τύπου και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και μίλησε για την τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Aναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την τεράστια αυταπάρνηση που έδειξαν στο παιχνίδι. Παίξαμε με μια καταπληκτική ομάδα, που δουλεύει πολύ καλά κι έχει πολύ καλό προπονητικό τιμ. Οι παίκτες μου πάλεψαν από το πρώτο λεπτό. Προσπαθούμε συνέχεια, δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν. Να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, έκαναν πολύ καλή δουλειά, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο να ετοιμάσουμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει σπουδαίους παίκτες. Στην πορεία υπήρξε το πρόβλημα με τον Βασιλόπουλο (τραυματίστηκε στο ισχίο σε μια διεκδίκηση με τον Ματσιούλις) και στη συνέχεια χτύπησε και ο Γκρέι, αλλά έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλοι οι παίκτες. Η ομάδα είναι μια γροθιά, αγαπημένη. Αυτά τα παιχίδια άλλες φορές τα κερδίζεις κι άλλες φορές τα χάνεις».

Για την τελευταία επίθεση του αγώνα, είπε: «Ο Σκούκι Σμιθ έχει ένα καταπληκτικο προσόν, διασχίζει το γήπεδο. Και είπαμε ότι αυτός θα πήγαινε μέσα και αν έκλειναν πάνω του οι αντίπαλοι, θα έδινε στους σουτέρ στην περιφέρεια».

Για τον Μόουζες, είπε: «Κανονικά ο Μόουζες δεν έπρεπε να παίξει αρκετά, αλλά με τον τραυματισμό του Παναγιώτη υποχρεωθήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε περισσότερο και εύχομαι να μην υπάρξει πρόβλημα».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Basket League