Βρείτε μας!

Yellow Family

Yellow Family #15: Τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις

Ο Χάρης Κολχούρης αναλύει την υπάρχουσα κατάσταση και προμηνύει άμεσες αλλαγές .

Το χθεσινό συνοθύλευμα από άψυχες και απαράδεκτες μορφές, που τυγχάνει να φοράνε κιτρινόμαυρα, ήταν μια ακόμη κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ.

Μιας ΑΕΚ που έχει μετατραπεί σε έρμαιο ορισμένων που κάνουν τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, απλά σε διαφορετικό πόστο!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την καραμέλα του τεχνικού διευθυντή Λυμπεροπούλου, που ήταν άπειρος και μάθαινε την δουλειά, αλλά είχε την στήριξη της ΠΑΕ, χωρίς να έχει παρουσιάσει επί της ουσίας κάποιο σημαντικό έργο!

Τώρα, αφού απομακρύνθηκε ο «Λύμπε», αποφάσισαν να διατηρήσουν στην θέση του προπονητή έναν άνθρωπο με ελάχιστη εμπειρία στους πάγκους. Με λίγα λόγια ξανά επιλέχθηκε ένας άνθρωπος με μικρό βιογραφικό, αλλά με γνώση της Ενωσίτικης κουλτούρας.

GROUP THERAPY ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
Ακούς δηλώσεις από παίκτες και προπονητή, του τύπου πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Τι κάνατε δηλαδή δύο εβδομάδες τώρα; Έλειπαν τόσοι πολλοί διεθνείς από τα Σπάτα και δεν μπορούσε να γίνει σωστή δουλειά;

Υποτίθεται μάλιστα ότι μέσα στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έγινε και group therapy με στόχο να λυθούν τα προβλήματα και η ομάδα να γίνει οικογένεια.

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! Ξανά ανούσια η ΑΕΚ, ξανά δεύτερη σε όλες τις μπαλιές, ξανά άνευρη. ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ! Ξέρει τι λέει ο κόσμος…

Και για να το κλείσω το χθεσινό (δεν θέλω να ασχοληθώ καν με το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ανούσιο πλέον) θα με πείραζε λιγότερο αν έχανε, αλλά παρουσιαζόταν όπως έπρεπε. Με τέτοια νοοτροπία δεν νικάς κανέναν, οπότε και το Χ ευτύχημα είναι…

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ
Υποσχέσεις και «θα» ακούμε καθημερινά. Ειδικά αυτή την περίοδο στην ΑΕΚ. Είναι γνωστό πλέον ότι τα κλειδιά αυτής της ξεκουρδισμένης και κακοφτιαγμένης μηχανής, τα έχει πλέον ο Ίβιτς.

Καλά έκανε ο άνθρωπος και επέλεξε τον Κωστένογλου για να αναλάβει τα ηνία, αποφεύγοντας έτσι κάποιο φιάσκο τύπου Καρντόσο. Το λάθος του είναι ότι ενώ έβλεπε την μπόρα να έρχεται, δεν επιβλήθηκε.

Καθημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ίβιτς έχει έτοιμη μια λίστα με προπονητές, για να αναλάβουν το πρότζεκτ της Αγιάς Σοφιάς. Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ στηρίζει δημόσια τον προπονητή της και η τρέλα σε αυτή την ομάδα καλά κρατεί…

Το θέμα είναι τι θα κάνει τώρα ο Ίβιτς; Θα συνεχίσει με τον Κωστένογλου, αναμένοντας καλύτερα αποτελέσματα; Ελπίζω πως όχι, διότι αν η ΑΕΚ νικήσει τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική, θα σημάνει ότι η Ένωση ξανά έγινε ομάδα, χωρίς να είναι…

Η λογική μου λέει ότι θα βρει άμεσα έναν αντικαταστάτη, που θα μάθει το υλικό του, θα δουλέψει με αυτό και το καλοκαίρι θα κάνει ότι μπορεί για να το βελτιώσει.

Θέλει όμως προσοχή για να μην υπάρξουν και στοιχήματα τύπου Καρντόσο. Και για να μην ξεχνιόμαστε, η χρονιά δεν τελείωσε. Ακόμη στον Νοέμβριο είμαστε. Για αυτό πρέπει να αποφευχθούν πειραματισμοί στο συγκεκριμένο θέμα.

Υ.Γ Με τερματοφύλακα 18 χρονών, με παίκτη παραπάνω και οι παίκτες της ΑΕΚ όχι απλά δίσταζαν να σουτάρουν αλλά προσπαθούσαν να επιτεθούν με γιόμα στην γιόμα. Λουκούμι για Ρόουζ και Βέλεθ οι αλλεπάλληλες σέντρες που δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου.

Υ.Γ Όλα τα βλέμματα πλέον στραμμένα στον Ίβιτς. Ίλια να η ευκαιρία σου!

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Yellow Family