Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Ξανθόπουλος: «Η ΑΕΚ μου χρωστάει»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, για τα χρήματα που του χρωστάει και προανήγγειλε πως θα καταφύγει στα δικαστήρια για τα δεδουλευμένα του.

Ο Ξανθόπουλος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΚ (2017-2019), με απολογισμό τρεις τίτλους, ωστόσο οι δύο πλευρές, φαίνεται ότι έχουν ανοικτούς λογαριασμούς.

Ο 35χρονος άσος του Περιστερίου με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως η ΑΕΚ του χρωστά χρήματα, τα οποία δεν του έχει καταβάλλει, τόσο μισθούς, όσο και πριμ από την κατάκτηση του BCL, ωστόσο δεν έχει λάβει καμία απάντηση και όπως γνωστοποίησε, θα καταφύγει στα δικαστήρια για να τα διεκδικήσει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Ξανθόπουλου:

«Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ, Δυστυχώς όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ότι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου. Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσυ και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα. Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ»

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ