Βρείτε μας!

ΑΕΚ

«Βράζουν» στην ΑΕΚ, ζητάνε την τιμωρία της Τσαρούχα!

Στην ΑΕΚ παραμένει η οργή για τα σφυρίγματα των διαιτητών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με το Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση θα ζητήσει την τιμωρία της πρώτης διαιτήτριας, Βασιλικής Τσαρούχα.

Μετά τα «όργια» του Σαββάτου η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση κατά του Βασιλακόπουλου και της ΕΟΚ με σαφές μήνυμα: «Εμείς δεν θα αποχωρήσουμε. Θα μείνουμε εδώ. Θα παλέψουμε στο φως. Εσείς θα αποχωρήσετε, από το μπάσκετ». Έπειτα από ότι έχει προηγηθεί ακόμα υπάρχει εκνευρισμός και σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ θα ζητήσει στην συνεδρίαση της ΚΕΔ την τιμωρία της Βασιλικής Τσαρούχα.

Η αποβολή του Ηλία Παπαθεοδώρου 1′,38” πριν από το τέλος του αγώνα από την διαιτητή της αναμέτρησης, εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας και μάλιστα στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι βάσει κανονισμού έπρεπε η απ’ ευθείας αποβολή να είναι αιτιολογημένη πλήρως και γι’ αυτό το λόγο σκοπεύουν να ζητήσουν την τιμωρία της διαιτήτριας

Πάντως η ΑΕΚ δεν έχει μόνο αυτό το παράπονο από την Βασιλική Τσαρούχα, αφού όπως κάνουν λόγο και στην ΚΑΕ για σειρά σφυριγμάτων της σε βάρος τους, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Σκούκι Σμιθ φαίνεται να σπρώχνει τον Χάρη Γιαννόπουλο και να τον ρίχνει στο έδαφος πριν πάρει την μπάλα, διασχίσει το γήπεδο και πετύχει το νικητήριο λέι απ.

Όπως σας είπαμε, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό η Ένωση να ζητήσει την τιμωρία της διατήτριας στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ για να θέσει αυτό το θέμα, αλλά και τα παράπονα που υπάρχουν συνολικά από τη διαιτησία αυτοπροσώπως. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο εκπρόσωπος αυτός που θα παραστεί στην συνεδρίαση της ΚΕΔ να είναι ο ίδιος ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ