Βρείτε μας!

Εθνική Ομάδα

Βόμβα Βασιλακόπουλου: «Κοντά σε συμφωνία με Πιτίνο – αρλούμπες ο Αυγενάκης»!

O Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στο ΣΠΟΡ FM και επιβεβαίωσε την έλευση του Ρικ Πιτίνο, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για συμφωνία με τον θρύλο του NCAA!

«Ο Πιτίνο ζήτησε χρήματα; Εγώ ξέρω ότι ο άνθρωπος έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δεν έχουμε συμφωνήσει, αλλά νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε. Δεν ξέρω αν μπαίνει και αυτό στα ηλικιακά κριτήρια (γέλια). Η αίσθησή μου είναι ότι δεν θα χαλάσει κάτι», ανέφερε σχετικά με το ζήτημα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο οποίος έριξε… βόμβες για Λευτέρη Αυγενάκη, Ολυμπιακό και Εθνική!

«Δεν είναι νομοσχέδιο, είναι ένα άρθρο. Ακολουθεί την περπατημένη και μπαίνει σε θέματα που δεν τα ξέρει. Καλό είναι να περιμένει λίγο για να δει τι γίνεται. Προυπόθεση της γνώμης είναι η γνώση, και όταν δεν έχεις γνώση, κάνεις αρλούμπες», ανέφερε αρχικά.

Για το νομοσχέδιο του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Από που και ως που αντλεί αυτό το δικαίωμα ο κύριος; Ποια ΔΟΕ; Στην ΔΟΕ επιλέγεσαι μία φορά, δεν υπάρχουν θητείες. Είσαι μόνιμος. Στα 70 μπαίνεις σε αποστρατία και έρχονται άλλοι. Δεν υπάρχουν εκλογές. Έχουμε μπερδέψει την γραβάτα με το παντελόνια. Θέλει να εξοντώσει και να αποβάλλει κάποιους ανθρώπους που δεν είναι αρεστοί σε αυτόν και δεν τον προσκυνάνε. Είναι μία φωτογραφική και αντιδημοκρατική διάταξη. Θυμίζει άλλες εποχές.

Ποιος είναι ο Αυγενάκης; Δεν προκριθήκαμε με την δεύτερη ομάδα μας για το Παγκόσμιο; Πήγαμε στο Παγκόσμιο. Άλλες δεν πλησίασαν καν. Τι σχέση έχει η ΕΟΚ με το πρωτάθλημα; Η ΕΟΚ φωνάζει γι αυτό. Αυτό είναι συνάρτηση τη Εθνικής. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αναδειχτούν νέοι παίκτες από το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το ζήτημα του Ολυμπιακού και την απουσία του από την Basket League, ανέφερε: «Βεβαίως με θλίβει. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Τι να κάνει η ΕΟΚ; Αν κάθε ομάδα που χάνει ζητά αλλαγή στους διαιτητές και εμείς την κάνουμε; Τι θα γίνει; Όταν κέρδιζε τα πρωταθλήματα έκαναν διαμαρτυρίες; Πολλά σωματεία το έχουν ζητήσει αυτό. Τοποθετήθηκα άμεσα. Είναι μεγάλη ζημιά για το άθλημα. Είμαι υπέρ της παρουσίας του Ολυμπιακού αλλά η ΕΟΚ δεν φτάιει σε αυτό. Προσπάθησα να μιλήσω με τους κύριους Αγγελόπουλους, αλλά δεν δέχονται καμία επαφή. Αν μπορούσα να συμβάλω, θα το είχα αποτρέψει. Δεν μου το επέτρεψαν όμως οι κύριοι που πήραν τις αποφάσεις. Ακόμα και τώρα είμαι ανοικτός σε κάθε συζήτηση».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ανέφερε: «Το μπάσκετ έχασε από την παρουσία μου ή κέρδισε; Βλέπουμε πολλά παιχνίδια με δέκα ξένους. Η παραγωγική διαδικασία δουλεύει αλλά δεν αναδεικνύονται παίκτες. Εδώ κοντεύουμε να χάσουμε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ευρώπης, τον Χαραλαμπόπουλο. Είναι εύκολη η χρησιμοποιήση των ξένων, είναι πιο φθηνοί. Άλλο το ελληνικό μπάσκετ, άλλο το μπάσκετ στην Ελλάδα. Αυτό εκφράζεται από την παραγωγική διαδικασία. Εκεί υπάρχει ο ΕΣΑΚΕ».

Για το αν σκέφτεται την προσφυγή στα δικαστήρια για το νομοσχέδιο: «Τι να κάνω; Θα πάρω τα όπλα; Αυτή την στιγμή εκφράζω αποτροπιασμό και λύπη. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το αθλητικό κίνημα εξοντώνουν ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Κάπου είπε άλλη αρλούμπα. Περιορισμοί τέτοιου επιπέδου απαγορεύονται. Δεν είμαστε και συνταξιούχοι εμείς. Αυτό το κρίνει η κοινωνία, πότε να φύγεις και πώς να φύγεις».

Σε ότι αφορά το… ναυάγιο με την διεξαγωγή ενός από τα Προολυμπιακά τουρνουά, ανέφερε: «Εμείς κάναμε μία συζήτηση και στείλαμε και έγγραφο για κάποια χρήματα. Ούτε καν μας απάντησε σε αυτό το αίτημα. Είχαμε κάνει ενέργειες, είχαμε ισολογισμό. Δεν απάντησε κανένας».

Κλείνοντας, απάντησε στην ερώτηση για τον… πιθανό νικητή στις επόμενες εκλογές της ΕΟΚ, λέγοντας: «Θα εκλεγεί η ίδια διοίκηση. Δεν θα ισχύουν αυτά. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την παρουσία της Εθνικής στο προολυμπιακό. Δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά από την διεθνή αθλητική κοινότητα. Είναι μία επιπόλαια κίνηση, χωρίς δημοκρατική βάση».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Εθνική Ομάδα