Βρείτε μας!

Εθνική Ομάδα

Βασιλακόπουλος: «Η ΕΟΚ δεν δίνει απαντήσεις, αλλά εργάζεται»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση πως ο Ρικ Πιτίνο θα αναλάβει την Εθνική Ομάδα το επόμενο καλοκαίρι έκανε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αφού έκανε το σχόλιό του με αποδέκτη τον Λευτέρη Αυγενάκη, είπε αρχικά για τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Βεβαίως, εδώ και δυο ώρες. Είχαμε ξεκινήσει μια προδιαδικασία. Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει, για να πάρετε κι εσείς καμιά φωτογραφία και καμιά δήλωση».

Για το τι τον έκανε να επιλέξει τον Πιτίνο, απάντησε: «Η προϋπηρεσία του στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το όνομα που έχει, είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ειδικά στο πανεπιστημιακό. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα. Δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης και ποιος ο Αντετοκούνμπο. Τα ξέρει όλα τα παιδιά».

Για το οικονομικό, δήλωσε: «Ούτε καν άνοιξε ζήτημα οικονομικής αποζημίωσης».

Για τον πήχη που έχει ανέβει ψηλά για την Εθνική, υποστήριξε: «Γι’ αυτό έχουμε τον Πιτίνο, γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, αλλά για να νικήσουμε και να περάσουμε».

Για το αν θεωρεί ότι η ΕΟΚ δίνει έτσι απαντήσεις, κατέληξε: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η ΕΟΚ κοιτάει πως θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις σε κανέναν. Δεν απαντάει, δουλεύει, εργάζεται η ΕΟΚ για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά αυτό κρίνεται».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Εθνική Ομάδα