Βρείτε μας!

ΑΕΚ

«Τζάμπολ» για τους πρόσφυγες της Ακαδημίας της Βασίλισσας!

Σε μια κίνηση-σταθμό, για την εποχή που διανύουμε,η ΑΕΚ υποδέχτηκε στην ακαδημία της παιδιά προσφύγων τα οποία θα δοκιμαστούν με σκοπό να καταφέρουν να καθιερωθούν στα τμήματα υποδομής της Βασίλισσας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΑΕΚ BC με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/11), στο Κλειστό «Σπάρτακος» του Δήμου Φυλής, το πρώτο «τζάμπολ» της διαδικασίας ένταξης προσφύγων – μεταναστών (ηλικίας 2005-2014) στην Ακαδημία της (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA).

Η απόφαση αυτή ελήφθη στην από 17/09/19 συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ BC, Μάκη Αγγελόπουλου, με το Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του «Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, και τον Αρχιμανδρίτη κ. Παντελεήμονα, Διευθυντή του Κέντρου. Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν στην Ακαδημία της ΑΕΚ BC με υποτροφία.

Ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας και διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργος Νικολάου, υποδέχτηκε τους εκκολαπτόμενους αθλητές και τις οικογένειές τους, αλλά και τους εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος, κοινωνικούς λειτουργούς Ελένη (Έλλη) Κούβαρη, Αθανασία Κοτσιάτου και την ασκούμενη κοινωνική λειτουργό του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, Stephanie Von Scholten. Oι προπονητές Νάκης Μουρατίδης και Ανδρέας Γαβαλάς πραγματοποίησαν την πρώτη αξιολόγηση, και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία ένταξης στην Ακαδημία. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Νικόλας Καψάλης, «εν ενεργεία» αθλητής της Ακαδημίας.

H AEK ΒC στα αγόρια και κορίτσια που παραβρέθηκαν στο Κλειστό διένειμε εμφανίσεις και συλλεκτικά δώρα.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ