Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Τσάλμερς: «Από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης η ΑΕΚ»

Ο Μάριο Τσάλμερς μίλησε στο «Pick & Roll» της Cosmote TV και δήλωσε ότι από παλιά γνώριζε ότι η ΑΕΚ είναι από τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη.

Αναλυτικά: 

Αρχικά, σχολίασε: «Νιώθω καλά που επέστρεψα στο γήπεδο. Είναι ωραίο που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ και ανυπομονώ. Είναι μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ για εμένα. Έχω ακούσει για αυτή την ομάδα από μικρός. Είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».

Ακολούθως, ο Τσάλμερς υπογράμμισε ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ, του είπε τα καλύτερα για την ΑΕΚ: «Το κίνητρό μου, είναι να συνηθίσω να αγωνίζομαι συχνά. Δεν προέκυψε κάποια πρόταση από το ΝΒΑ. Μίλησα με τον Κιθ (σ.σ. Λάνγκφορντ), που είναι καλός φίλος μου και τον ξέρω από το 2004, οπότε ήταν εύκολη απόφαση το να έρθω στην ΑΕΚ. Αμέσως τον πήρα τηλέφωνο, μόλις μου έγινε πρόταση. Μιλήσαμε και μου είπε εξαιρετικά πράγματα, οπότε είπα εύκολα το ναι».

Σχετικά με το Basketball Champions League που κατέκτησε πέρυσι με τη Βίρτους Μπολόνια, ο Τσάλμερς επισήμανε: «Ελπίζω να πάρω ακόμα έναν τίτλο. Θέλω να δείξω όσο μπορώ, το τι μπορώ να κάνω. Αγαπώ το παιχνίδι. Να βρω τον ρυθμό μου, να μάθω τη νέα ομάδα μου, να προσαρμοστώ στην Ευρώπη».

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για το στυλ παιχνιδιού του: «Γενικά, κάνω από όλα στο παιχνίδι μου. Είμαι all around παίκτης», ενώ πρόσθεσε για τον ερχομό του, στην ΑΕΚ: «Η απόφασή μου, να αγωνιστώ στην ΑΕΚ, ήταν εύκολη». Τέλος, για τις ομορφιές της Αθήνας συμπλήρωσε: «Ακούω μόνο όμορφα πράγματα για την Αθήνα. Είμαι περίεργος να την εξερευνήσω. Πήγαμε βόλτα ήδη στην παραλία με τον Κιθ».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ