Βρείτε μας!

Αρθρογραφία

Τι να σου κάνουν αυτοί που μένουν;

Ακόμα μια σεζόν κοντεύει να φτάσει στο τέλος της και η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ολόκληρη. Λίγο ο covid, λίγο οι τραυματισμοί και οι Κιτρινομαυροι παλεύουν με δαίμονες ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να αποδείξουν τι αξίζουν. Γράφει η Μαρία Τσίχλα.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει καταντήσει αστείο, παρά τη σοβαρότητά του.

Η Ένωση έχει κάθε εβδομάδα κρούσματα του ιού που έχει σταματήσει τον χρόνο εδώ και δύο χρόνια, με τους παίκτες που μένουν πίσω να προσπαθούν με όλες του τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουν σε κάθε αγώνα.

Εκτός από αυτό υπάρχουν και οι τραυματισμοί και τα προβλήματα που αφήνουν εκτός και άλλες παίκτες, με την Ένωση να κατεβαίνει αποδεκατισμένη σε κάθε αγώνα.

Βέβαια, παρόλα τα προβλήματα οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να μαζεύουν νίκες, αλλά από ένα σημείο και μετά σκέφτεσαι τι πηγαίνει τόσο λάθος με αυτή την ομάδα.

Ο Γκρίφιν επιστρέφει στην Ελλάδα και περιμένουν να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και εν συνεχεία να βοηθήσει την ομάδα. Κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Λάνγκφορντ που πρέπει προφανώς για να βοηθήσει. Εκτός είναι για αρκετό καιρό και ο Ανγκόλα και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Και τη στιγμή που η ΑΕΚ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει νίκες, άπαντες σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν ήταν πλήρης. Αν ο Ανγκόλα έπαιζε με τον Ράουτινς, τον Λάνγκφορτ, τον Κολόμ, τον Χάμερ και όλους τους υπόλοιπους

Παράλληλα βέβαια, όσοι έχουν νοσήσει μπορούν εύκολο να καταλάβουν ότι χρειάζεται χρόνος ώστε ένας άνθρωπος να επανέλθει στο 100% της φυσικής του κατάστασης. Όσο υγιής και αν είναι ο οργανισμός σου, χρειάζεται χρόνο. Με δεδομένο αυτό είναι εύκολο κανείς να καταλάβει ότι οι παίκτες που έχουν νοσήσει δεν μπορούν να αποδώσουν στο 100% και κάνουν υπερπροσπάθεια ώστε να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται.

Ας ελπίσουμε η καλή εικόνα που έχει η ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες και καλό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει να ενωθεί με τις επιστροφές των παικτών και στο φινάλε της σεζόν να δούμε ωραίο μπάσκετ που θα συνδυαστεί και με νίκες.

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Αρθρογραφία