Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Τα προβλήματα δεν αφήνουν την ΑΕΚ…

Με τραυματίες του Γιαννόπουλο, Τσάλμερς και άρρωστο τον Ρέι επιστρέφουν οι «κίτρινοι» από τη Γερμανία, μετά την αναμέτρηση με τη Βόννη για το BCL.

Δεν προλαβαίνει να… ξεμείνει από προβλήματα η ΑΕΚ!

Πάνω που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους οι Γκίκας και Λάγκφορντ και συνήλθε από την ίωση ο Ζήσης, μια καινούργια τριάδα παικτών που θα χρειαστεί να μείνουν κάποιο χρονικό διάστημα εκτός δράσης ήρθε να προστεθεί.

Ο Γιαννόπουλος υπέστη διάστρεμμα στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (10/3) στη Γερμανία, λίγο πριν τον αγώνα με τη Βόννη δοκίμασε ξανά, αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη μίνι θεραπεία κι έτσι δεν αγωνίστηκε. Την Τετάρτη θα φανεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Ο Ρέι αγωνίστηκε μόλις για 9 λεπτά κι αυτό γιατί ήταν άρρωστος (ταλαιπωρήθηκε από κοιλιακό άλγος). Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε ενέσεις για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι.

Ο Τσάλμερς αποχώρησε στο 38ο λεπτό τραυματίας (αριστερός δικέφαλος) και θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, όταν ο Αμερικανός κάνει μαγνητική, πόσο χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμος.

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ