Βρείτε μας!

Διεθνή

Στην Τενερίφη το Διηπειρωτικό του 2020, μυστήριο με Βίρτους

Η FIBA ανακοίνωσε ότι η Τενερίφη θα φιλοξενήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2020, συμπεριλαμβάνοντας την Βίρτους στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, αν και οι Ιταλοί συμμετέχουν πλέον στο EuroCup.

Η FIBA έκανε γνωστό ότι η φιναλίστ του περσινού Basketball Champions League, Τενερίφη θα φιλοξενήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο το διάστημα 7-9 Φεβρουαρίου. Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια είναι οι 4 ομάδες που ανακοινώθηκε οτι θα συμμετάσχουν στον θεσμό.

Εκτός της οικοδέσποινας Τενερίφης λοιπον, η FIBA ανακοίνωσε ακόμα ότι θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση οι Ρίο Γκράντε Βάλει Βάιπερς από τη G-League και η αργεντίνικη Σαν Λορέντζο από την Λατινική Αμερική, αλλά και η κάτοχος του Basketball Champions League, Βίρτους Μπολόνια!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι η Βίρτους έχει αποχωρήσει από το Basketball Champions League και από φέτος αγωνίζεται στο EuroCup, ενώ οι Ιταλοί έχουν κάνει σαφές πως θέλουν άμεσα να συμμετάσχουν στην EuroLeague. Παράλληλα, με βάση το καλεντάρι του EuroCup, είτε στις 4 είτε στις 5 Φεβρουαρίου η Βίρτους θα έχει αγώνα στο πλαίσιο της φάσης των 16 του EuroCup.

Όπως και να έχει, ό,τι και αν ακολουθήσει θα έχει ενδιαφέρον.

Πηγή: sport24.gr

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Διεθνή