Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το ιστορικό ΑΕΚ – Λάρισα!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με την Βασίλισσα να υποδέχεται την Λάρισα, σε μια ιστορική αναμέτρηση στο νέο γήπεδο της ομάδας, στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, έφτασε η ώρα…

Η «Βασίλισσα» μπήκε στο Σπίτι της, στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, ώρα 20:00, δίνει την πρώτη της «παράσταση» εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λάρισα, για τη 2η αγωνιστική της Βasket League 2021-2022.

Η παρουσία όλων των οπαδών στο πλευρό της κρίνεται επιτακτική. Οι προκλήσεις της νέας εποχής απαιτούν MONO μαζική συμμετοχή. Και για να στηριχθεί η Ομάδα και για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα, από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 10, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Η πώληση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

– Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

– Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ