Βρείτε μας!

Basket League

«Σπάει» την κεντρική διαχείριση ο ΟΣΦΠ

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA φαίνεται πως θα καταλήξουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του νεοφώτιστου Ολυμπιακού, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και το deal δείχνει να είναι κοντά.

Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League όπου συμφώνησαν πέρσυ για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος στα δημόσια κανάλια, ο ΟΣΦΠ φαίνεται να διαφοροποιείται με το «καλημέρα», θέλοντας να εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος.

Σαφώς το κεντρικό επιχείρημα της περσινής συμφωνίας της οποίας στυλοβάτης υπήρξε η ΑΕΚ, ήταν η οικονομική στήριξη των μικρότερων σωματείων που δεν είχαν τα απαραίτητα έσοδα για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, όμως δεδομένη πλέον θεωρείται και η δυσαρέσκεια της Βασίλισσας για τους χειρισμούς της ΕΡΤ μέσα στην χρονιά.

Όπως άλλωστε είχε εκφράσει και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, το ενδεχόμενο να επανεξετάσει η ομάδα την στάση της απέναντι στο περσινό εγχείρημα της κεντρικής διαχείρισης δεν είναι μακρινό. Η φετινή χρονιά θα αποτελέσει το κριτήριο…

Διαβάστε επίσης:

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram

Facebook

Περισσότερα από Basket League