Βρείτε μας!

Basket League

«Χρυσό» τηλεοπτικό deal ΕΡΤ – Basket League μέσω… ΑΕΚ!

Παρά τις…»κραυγές» αγωνίας ορισμένων δήθεν «καλοπροαίρετων» που καταστροφολογούσαν τους τελευταίους μήνες για την πορεία του Ελληνικού μπάσκετ, η λύση βρέθηκε και είναι μάλιστα αντάξια των προσδοκιών κάθε φιλάθλου.

Η ΑΕΚ προεξάρχοντάς του Μάκη Αγγελόπουλου, που ανέλαβε ηγετικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ομάδες και την Πολιτεία, έγινε η ηγέτιδα δύναμη στη διαμόρφωση αυτών των θετικότατων νέων.

Η φόρμουλα βρέθηκε και έτσι το Ελληνικό Πρωτάθλημα μπάσκετ να επιστρέψει χωρίς…αστερίσκους σε δημόσιο κανάλι. Σε ένα μέσο όπου κάθε Έλληνας φορολογούμενος θα έχει την δυνατότητα να το απολαμβάνει, και αυτό χάρις στις προσπάθειες του Προέδρου της Βασίλισσας που λειτούργησε «ενωτικά» ανάμεσα στους «13» και την διοίκηση της ΕΡΤ.

Στις λεπτομέρειες του deal να αναφέρουμε πως το συνολικό κόστος για την ΕΡΤ θα είναι στα 4,5 εκατ. ευρώ (για τρία χρόνια), εκ των οποίων τα 25ο χιλ. ευρώ είναι σε διαφημιστικό χρόνο στις ΚΑΕ. Η προκαταβολή αναμένεται να είναι μεγάλη δίνοντας έτσι οικονομική ανάσα στα σωματεία.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που διατηρούσαν συμβόλαια με την Cosmote TV θα διατηρήσουν ακριβώς τις ίδιες απολαβές με αυτές που προέβλεπε το συμβόλαιό τους με την συνδρομητική τηλεόραση, επομένως όλοι μένουν ευχαριστημένοι.

 

Facebook

Περισσότερα από Basket League