Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Προσφυγή ο Ρογκαβόπουλος, προς οριστικό “διαζύγιο”!

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Νίκου Ρογκαβόπουλου φαίνεται να αλλάζουν, μετά από προσφυγή του νεαρού παίκτη για να μείνει ελεύθερος.

Προς οριστικό “διαζύγιο” φαίνεται να καταλήγει η υπόθεση του Ρογκαβόπουλου, αφού ο 20χρονος έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την Ένωση.

Ο νεαρός παίκτης που είχε παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του και αρνήθηκε να προπονηθεί με την ομάδα στις 29 Μαρτίου, αποφάσισε να κάνει προσφυγή ώστε να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Η πλευρά της ΑΕΚ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασίας της με τον Ρογκαβόπουλο μετά τα όσα συνέβησαν, ενώ όπως φαίνεται η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζουν δικαστικές κινήσεις για να απαντήσουν στον νεαρό αθλητή.

Η πλευρά του παίκτη ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό του Ρογκαβόπουλου, ενώ υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από μεγάλες ελληνικές ομάδες αλλά και από άλλους συλλόγους στο εξωτερικό.

Φέτος ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την ΑΕΚ στη Basket League έχοντας 4,4 πόντους, 1,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο Basketball Champions League συμμετείχε σε 10 ματς μετρώντας 3 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 0,8 κλεψίματα.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ