Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Πρόγραμμα υποτροφιών για πρόσφυγες στην ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα, ότι θα ενταχθούν στην Ακαδημία της, παιδιά γεννημένα από το 2005 μέχρι και το 2014, με υποτροφία και πρόκειται για πρόσφυγες-μετανάστες.

Η επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών-Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων» της Εκκλησίας της Ελλάδος, προχωρά και σε άλλες δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA) πρόκειται να ενταχθούν με υποτροφία πρόσφυγες-μετανάστες (ηλικιών 2005-2014), οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν.

Θα προηγηθεί η σύσταση επιτροπής ειδικών, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιώτατου κ. Παντελεήμονος (Παπασυννεφάκη), Διευθυντή του Κέντρου, η οποία σε συνεννόηση με τους προπονητές μας, θα εξετάσει τις τεχνικές δυνατότητες της διαδικασίας.

Αυτονόητο είναι, ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες κοινές δραστηριότητες».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ