Βρείτε μας!

ΑΕΚ

«Πέφτουν» οι υπογραφές για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια!

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή των Λιοσίων παραμένει στην κορυφή της ατζέντας της ΚΑΕ, η οποία μοιάζει όλο και πιο κοντά σοτ να μπει στο νέο της «σπίτι». Οι τελευταίες κινήσεις και πότε αναμένεται να μπει στο νέο της γήπεδο η Ένωση.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν θέσει το θέμα του γηπέδου. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήξερε από την πρώτη στιγμή πως εάν η ομάδα αποκτήσει το δικό της γήπεδο, τότε θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο και να έχει θέση στην ελίτ της Ευρώπης.

Η Ένωση «τρέχει» το πρότζεκτ του γηπέδου στα Λιόσια, με την υπόθεση να έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε άμεση συνεννόηση με την Πολιτεία, ώστε να πάρει τα… κλειδιά του γηπέδου και να μπορέσει να «χτίσει» το παρόν και το μέλλον της.

Η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές υπάρχει συμφωνία, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστικό deal. Αιτία είναι γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία ακόμα δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να πάρει τα κλειδιά και να μπει άμεσα στο γήπεδο. Όπως τόνιζαν μάλιστα άνθρωποι της ΑΕΚ, όλα αναμένεται να τελειώσουν στις επόμενες τρεις εβδομάδες, όταν και θα ξεκαθαρίσουν θετικά θέματα γραφειοκρατικής φύσεως.

Όσο για το πότε αναμένεται να μπει στο νέο της «σπίτι» η ομάδα αυτό ακόμα παραμένει… θολό. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη, μόλις πάρει τα… κλειδιά του γηπέδου να το ανασκευάσει, ώστε να πάρει μορφή μιας σύγχρονης έδρας, ωστόσο δεν είναι δεδομένο πως θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη σεζόν 2020-21. Έτσι, είτε η Ένωση θα μπει στο φίνις της σεζόν στο νέο της «σπίτι» και πιο συγκεκριμένα στα πλέι οφ της Basket League, είτε στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sdna.gr

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ