Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απόδοση της ΑΕΚ, μετά την νίκη της Βασίλισσας με 73-60 κόντρα στο Λαύριο.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τη Ράστα Βέχτα, που δεν γνώριζε το ευρύ κοινό και την νίκη επί του Λαυρίου: «Το ευρύ κοινό ασχολείται με άλλα πράγματα, όχι με αυτά. Εμείς δεν κοιτάμε κάτι τέτοιο. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Το Λαύριο είχε μόνο δύο ήττες. Μείναμε πίσω στην αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Κάναμε μια σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση. Κερδίσαμε, αυτός ήταν ο στόχος μας».

Για τους τραυματισμούς της ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να λέμε δικαιολογίες. Αλλά, από τις 25 Αυγούστου έχουμε απώλειες. Όποιος αξίζει, παίζει. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε το ρόστερ. Θέλουμε υπομονή και τύχη για να δούμε την ομάδα όλη μαζί. Πρέπει να κερδίζουμε, για να είμαστε μέσα στους στόχους».

Για την πίεση που υπάρχει: «Η πίεση είναι δεδομένη, όταν είσαι σε μια ομάδα με το όνομα και τους στόχους της ΑΕΚ. Ασκούμε πίεση εμείς στους εαυτούς μας. Η πίεση μας θρέφει. Ο Γιασικεβίτσιους στο βιβλίο του λέει ότι ο πρωταθλητής πρέπει να υποφέρει. Υπάρχουν φορές που υποφέρουμε».

Για τη φράση του Ρικ Πιτίνο περί πίεσης: «Η πίεση είναι προνόμιο. Με το καλό να έρθει ο Ρικ, πιστεύω θα πει κι άλλες ατάκες».

Ενώ στην συνέντευξη τύπου, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε:

«Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή τους νίκη επί ενός αντιπάλου ο οποίος αξίζει το σεβασμό νομίζω όλων μας για την προσπάθεια που κάνει και την εικόνα που δείχνει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ξέραμε ότι για να κερδίσουμε σήμερα εδώ θα έπρεπε να περιορίσουμε μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό και ταλέντο. Στηρίζεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εδώ μεταξύ τους, στο ταλέντο το οποίο έχουν και στον ενθουσιασμό με τον οποίο παίζουν. Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, μάς έδωσε το δικαίωμα να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και σε συνδυασμό με κάποια σουτ που βάλαμε σε κρίσιμες στιγμές και άνοιξαν τη διαφορά πήραμε μία νίκη που για μας είναι σημαντική και χρήσιμη.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Χρήστο Σερέλη και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει στο Λαύριο και εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο το δύσκολο που έχουμε μπροστά μας.»

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ