Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε χρόνο και στήριξη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στην συνέντευξη τύπου και τόνισε πως η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση κόντρα στην Αντβέρπ και αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά θέματα.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Η Αντβέρπ είναι αθλητική και σκληρή ομάδα. Ζητήσαμε από τους παίκτες να δείξουν αντίδραση στην άμυνα. Δείξαμε αντίδραση σήμερα και δεν πέτυχαν εύκολα σουτ. Χάσαμε κάποια λέι απ. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά παίξαμε καλή άμυνα. Συγχαίρω τους παίκτες»

Για το αν είδε διάθεση και ενθουσιασμό: «Διάθεση είδαμε για 40 λεπτά. Ο ενθουσιασμός εμφανίστηκες στο τέταρτο δεκάλεπτο που σκοράραμε κάποια εύκολα καλάθια και όλα πήραν τον δρόμο τους. Είναι σημαντικό να επιβάλλεσαι μετά από άσχημα αποτελέσματα, βάζοντας τον εαυτό σου κάτω από την ομάδα, παλεύοντας για κάθε κατοχή και οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί σε αυτό το κομμάτι πήραν άριστα».

Για τα σουτ κόντρα στην Αντβέρπ και αν η άμυνα είναι οδηγός: «Η άμυνα μπορεί να δώσει πάντα μια σταθερά, ανεξάρτητα πόσο καλά παίζεις στην επίθεση. Είναι κάτι που πρέπει να μπορούμε να το κάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί και έχουμε πλήρες ρόστερ. Η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα στην άμυνα και να βρει ρυθμό στην επίθεση και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να έχει πιο ασφαλή δρόμο».

Για τα μεταγραφικά: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην απαντήσω. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα. Οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν νωρίς και πρέπει να μείνεις ενωμένος και συσπιερωμένος σε αυτούς που παλεύουν. Οι παίκτες δίνουν το 100%. Υποστηρίζουμε τους παίκτες που έχουμε στο 100% και αν υπάρξει κάτι, γιατί έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, είναι πως η ομάδα χτίστηκε από το μηδέν. Δεν υπήρχε κορμός πέραν των Ρος και Ματσιούλις. Όταν χτίζεις ομάδα από την αρχή και έρχεται νέος προπονητής, η διαδικασία θα είναι επίπονη. Πολλές φορές οι συνεντεύξεις Τύπου είναι για το θεαθήναι. Η διαδικασία όμως είναι δύσκολη και επίπονη όταν κάνεις rebuilding. Εμείς έχουμε τις δυνάμεις να αντέξουμε. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Υπάρχει ταύτιση απόψεων και χρειαζόμαστε στήριξη, χρόνο και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλύτερα».

Για τον χρόνο του Σαντ Ρος: «Κάναμε ένα βήμα μπροστά έπαιξε 39’22’’. Από τη μία μας προβληματίζει αυτό, δεν είναι βάσει πλάνου. Επειδή όμως ο Σαντ Ρος είναι υπεραθλητής προσέχουμε ώστε να του δίνουμε ανάσες. Δεν είναι το λογικό που συμβαίνει. Πρέπει να αναπτύξουμε μηχανισμούς ώστε να μπει σε μια κανονική ρουτίνα και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Δυστυχώς μας πιέζουν τα αποτελέσματα. Όταν δεν αρχίζεις καλά παίρνεις αποφάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο. Θα μας βοηθήσει και η τύχη να μείνει υγιής και να μας βοηθάει».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ