Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους οπαδούς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου για την σημαντική νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και κράτησε χαμηλούς τόνους, ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά:

«Τεράστια νίκη για εμάς! Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου για την προσπάθεια και φυσικά στους οπαδούς. Για πρώτη φορά ήρθαν 10.000 οπαδοί και εμείς προσπαθήσαμε και νικήσαμε. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις με την Χάποελ, έχει τέλεια χημεία, έχουν τον ίδιο προπονητή και παίκτες για χρόνια, γι’ αυτό έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε στο τέλος. Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λάρισα».

Για το αν η ΑΕΚ έκανε το καλύτερό της παιχνίδι: «Οι συνθήκες κάθε φορά είναι διαφορετικές. Ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, κυρίως γιατί ακόμα κι όταν ήμασταν στην ισοπαλία, είχαμε ψυχραιμία. Η Χάποελ ήθελε να μας παγώσει το ρυθμό, αλλά οι παίκτες αντέδρασαν. Εμείς είχαμε πάντα μια καλή απάντηση και λύση. Δεν ήμασταν καλοί για 25 λεπτά, αλλά παίξαμε άμυνα και κερδίσαμε προσωπικές μονομαχίες στο τέλος. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να μείνει ενωμένη, ταπεινή και να συνεχίσει τη δουλειά».

Για τον Στέφαν Γιάνκοβιτς: «Είχε ένα θέμα με την μέση του τις προάλλες, αλλά κυρίως ήταν θέμα τακτικής».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ