Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε για επιστροφές και γίνονται καταστροφές»

Για τα πολλά προβλήματα απουσιών μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις που ακολούθησαν την νέα ήτταν από το Λαύριο. Παράλληλα έκανε λόγο για σκληρή ήττα από το Λαύριο στην προσπάθειά που καταβάλει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

«Στον πιο κρίσιμο μήνα, τον Μάρτιο που ήταν το Τοπ 16 η ομάδα αποδεκατίστηκε. Κάναμε όλο το Μάρτιο 2 προπονήσεις», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Έγινε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος. Χωρίς να έχουμε μεγάλες διαφορές, αλλά παίζαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και το ένας εναντίον ενός. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα. Κάναμε 2-3 λάθη εύκολα, δεχτήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό και άλλαξε το μομέντουμ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουμε. Στο τέλος του παιχνιδιού με ό,τι ψυχικά αποθέματα είχαμε καταφέραμε να περάσουμε μπροστά, όμως κάποιες αποφάσεις στο τέλος δεν ήταν καλές για εμάς και δυστυχώς στην παράταση δεχτήκαμε μια ήττα σκληρή για εμάς για το πρωτάθλημα και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση με πάρα πολλά παιχνίδια συνεχόμενα και αποτελέσματα που δεν είναι καλά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος σαν ομάδα και θα δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα. Και πάλι συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του».

Για το πώς θα βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο: «Ο τρόπος είναι μόνο ένας, να μαζευτούμε να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Στον πιο κρίσιμο μήνα, τον Μάρτιο που ήταν το Τοπ 16 η ομάδα αποδεκατίστηκε. Κάναμε όλο το Μάρτιο 2 προπονήσεις σαν ομάδα και αυτό είχε αποτελέσματα στο BCL που όλοι γνωρίζουμε. Κάναμε 2 νίκες στην αρχή με ηρωική προσπάθεια των παικτών δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ο μόνος τρόπος για εμάς είναι να μπούμε στο γήπεδο, να παραμείνουμε υγιείς και με όσα παιδιά έχουμε να εκμεταλλευτούμε το επόμενο διάστημα της διακοπής για να μπούμε στα πλέι οφ και να προετοιμάσουμε την ομάδα με τον τρόπο που θέλουμε. Αν συμβεί αυτό μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο που μας αξίζει. Πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα με τα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών. Και σήμερα ήταν σε πολύ υψηκό επίπεδο κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλή και σκληρή όλη τη σεζόν. Είναι δύσκολο το έργο που έχουμε, θα κάνουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Για το ενδεχόμενο επιστροφών: «Εδώ και 2-3 μήνες περιμένουμε επιστροφές και γίνονται καταστροφές. Δεν μπορώ να πω τι να περιμένουμε. Ο Γκίκας είναι άρρωστος, ο Λοτζέσκι τραυματίας. Υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση σε παιδιά που έχουν τραβήξει κουπί τεράστιο. Έχουν παίξει σε 13 μέρες 6 παιχνίδια, με ταξίδια, με πίεση για αποτέλεσμα. Θέλουμε να παραμείνουν αυτοί που έχουμε υγιείς και να περιμένουμε να επιστρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά. Όσοι επιστρέψουν. Ο Γκίκας και ο Λοτζέσκι τους υπολογίζουμε, όπως και τον Γόντικα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ