Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό και έναν…»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τους Γερμανούς, το οποίο κρύβει παγίδες, ενώ παράλληλα απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο το ζήτημα της ενίσχυσης στην ρακέτα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι BCL. Παίζουμε με μία καλή γερμανική ομάδα, με χαρακτήρα, με ποιότητα και με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι καλά δομημένη σε άμυνα και επίθεση, έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωσή μας και τα στοιχεία στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της ενέργειάς μας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ στους εκπροσώπους του Τύπου, προτού προσθέσει:

«Κάθε ομάδα για να επιβληθεί, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε στο κομμάτι της άμυνας και να έχουμε καλές λύσεις στην επίθεση. Παίζει σκληρά και σε υψηλό ρυθμό σε 40 λεπτά».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, δεν έχει σημασία πόσες νίκες έχεις. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες στα παιδιά και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τώρα ελέγχουμε την κατάσταση στον όμιλό μας και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε στη συνέχεια».

Τέλος, απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, λέγοντας: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ