Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Προχωράμε με το υπάρχον ρόστερ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε και αυτός στην σημερινή Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του Basketball Champions League και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τον θεσμό και απάντησε και σε ερώτηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ορτέζ για την πρεμιέρα του BCL !

Για τους στόχους στο φετινό BCL: «Ξεκινάμε στην διοργάνωση με πολύ μεγάλη διάθεση και επιθυμία. Θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι, που έχουμε εντός έδρας, να ξεκινήσουμε με το δεξί με καλή εμφάνιση και νίκη και να μπούμε με αισιοδοξία σε μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση όπως το Basketball Champions League. Στόχος της ΑΕΚ είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Για να μπορέσεις να στοχεύεις σε τίτλους, πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα καλό σύνολο που θα μπορεί να κερδίζει. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, δεν κοιτάμε τον Μάιο και τον Απρίλιο. Υπάρχει δρόμος να διανύσουμε και μία διαδικασία, την οποία δεν μπορεί να προσπεράσει κανείς».

Για την αβεβαιότητα για την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης: «Η διοργάνωση, επειδή είναι πολύ καλού επιπέδου, θα πρέπει να έχει προβολή για να περάσει και στον υπόλοιπο κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο. Είναι σημαντικό οι μεγάλες διοργανώσεις να καλύπτονται τηλεοπτικά».

Για την αντίδραση μετά την ήττα στη Λήμνο: «Το παιχνίδι με τον Ήφαιστο το έχουμε αναλύσει. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας πιστά, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τελευταίο 5άλεπτο όμως. Όπως είπα όμως υπάρχει μια διαδικασία. Αν μπορούσαμε να παίξουμε στο ίδιο μοτίβο και τέμπο για 40 λεπτά, δεν θα υπήρχε αυτή η διαδικασία. Όπως ξαναλέω, έχουμε να διανύσουμε δρόμο, να βελτιωθούμε και να γίνουμε μία ομάδα σκληρή που θα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, ακόμη κι όταν κάτι δεν πάει καλά».

Για το ματς με την Ορτέζ: «Έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδόν όλες οι γαλλικές ομάδες και αυτό έρχεται ουσιαστικά σε αντιδιαστολή με το παιχνίδι που παίζουμε εμείς στην Ελλάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, γιατί είναι καλοί αθλητές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παγώσουμε το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε έξυπνα, γρήγορα και δημιουργικά».

Για το ενδεχόμενο κάποιας προσθήκης: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και προχωράμε με το υπάρχον ρόστερ».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ