Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Πήραμε μια πολύτιμη και σημαντική νίκη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την νίκη κόντρα στον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά:

«Είναι μια σημαντική νίκη. Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και πήραμε μια πολύτιμη και σημαντική νίκη. Ο Ηρακλής είναι ομάδα που στηρίζεται πάντα στην έδρα του και γι αυτό αποκτά για εμάς μεγάλη σημασία η σημερινή νίκη. Μάθαμε τελευταία στιγμή ότι δεν παίζει ο Γκάρετ. Είχαμε να διαχειριστούμε τις δικές μας απουσίες, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Ενώ στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε:

«Είναι μια σημαντική νίκη, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το ρυθμό για ένα μεγάλο διάστημα, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Δώσαμε εύκολα σουτ στον Ηρακλή και χάσαμε πολλές διεκδικούμενες μπάλες. Στο δεύτερο άλλαξε αυτό το κομμάτι, ελέγξαμε την άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό και πήραμε μια μικρή διαφορά. Ο Ηρακλής με την άμυνα ζώνης, γύρισε το ματς. Εμείς καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις στο τέλος, με κάποια σημαντικά σουτ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή».

Ενώ για την μικρή ένταση πίσω από τον πάγκο της ομάδας, τόνισε: «Είναι πολύ ευχάριστο ότι επέστρεψε μια τόσο ιστορική ομάδα στην Α1 κι έχει κόσμο που την ακολουθεί. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα, εκτός από μερικές μικρές λεπτομέρειες κι ορισμένους ανθρώπους, που χωρίς λόγο, μας δημιούργησαν πρόβλημα, πίσω από τον πάγκο, αλλά νομίζω πως αυτό ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ο κόσμος δημιούργησε μια κανονική ατμόσφαιρα, για να παίξεις μπάσκετ. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ