Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν το επίπεδο της αποψινής διαιτησίας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην συνέντευξη τύπου και στάθηκε στα πολλά λάθη της ΑΕΚ αλλά και την διαιτησία της σημερινής αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις στην έδρα σου. Συγχαρητήρια στην Βέχτα για τη νίκη και την εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν κομβικά το πώς αρχίσαμε το δεύτερο μέρος και η τρίτη περίοδος ήταν πολύ άσχημη. Βρήκαν αυτοπεποίθηση και έβαλαν μεγάλα σουτ. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε, πλησιάσαμε στο σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να προχωρήσουμε».

Για την διαιτησία του αγώνα: «Θα προτιμούσα να ασχοληθώ με τα δικά μας αγωνιστικά θέματα που με αφορούν σαν προπονητή. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τη διαιτησία. Αυτοί που ήταν στο γήπεδο είδαν το επίπεδο της αποψινής διαιτησίας».

Για το τρίτο δεκάλεπτο: «Είναι ξεκάθαρο ότι ισοφαριστήκαμε στα πρώτα δύο λεπτά. Ό,τι έγινε έγινε νωρίς. Ο τρόπος που μπήκαμε να παίξουμε δεν ήταν ο κατάλληλος. Η Βέχτα βρήκε αυτοπεποίθηση και έβαλε μεγάλα σουτ. Είναι γερμανική ομάδα που έπαιξε σε υψηλό ρυθμό και εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Για το αν αλλάζει τον σχεδιασμό στις μεταγραφές: «Δεν μπορούμε να συζητάμε κάθε 10-15 μέρες ανάλογα με τα αποτελέσματα για το αν αλλάζει ο σχεδιασμός. Τα παιδιά αυτά έχουν κάνει 6 σερί νίκες. Δεν μπορούμε σε κάθε ήττα να αλλάζουμε το σχεδιασμό μας και τον τρόπο σκέψης για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι σε δύσκολες εβδομάδες όπως αυτή. Μας κόστισε αυτό στο τέλος».

Για τα λάθη: «Είναι και η κούραση και η άμυνα της Βέχτα. Εμείς είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες 6 μέρες. Υπήρχε κόπωση και κούραση και ήταν ένα κομμάτι που μας στοίχισε. Για πρώτη φορά φτάσαμε στον αριθμό των λαθών αυτών».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει χωρίς κλασσικό άσο στα τελευταία παιχνίδια: «Από την αρχή της χρονιάς παίζει και ο Σαντ Ρος ως πόιντ γκαρντ. Ο Τσάλμερς έπαιξε μικρό χρονικό διάστημα γιατί η πίεση ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Η εμπιστοσύνη στον Σαντ Ρος σε αυτό που έχουμε αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσουμε από την αρχή της χρονιάς φαίνεται. Ο Γκίκας έπαιξε 23 λεπτά σήμερα».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ