Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Ήταν στοίχημα να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, στη συνέτευξη που ακολούθησε μετά μετά τη νίκη επί της Λάρισας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

«Ελέγξαμε το ματς για 40 λεπτά, η Λάρισα είναι καλή ομάδα με νέους παίκτες ανταγωνιστική και αντέδρασε. Εμείς έχουμε απαιτητικά παιχνίδια, μεγάλο σερί αγώνων, μας κοστίζει αυτό σε ενέργεια και είναι φυσικό να έχουμε κάποιο άσχημο κομμάτι μέσα στο ματς. Επιστρέψαμε όμως στη συνέχεια και συνεχίσαμε το σερί μας, που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε στους στόχους μας».

Για το πόσο δύσκολο ήταν το ματς: «Ήταν δύσκολο και ήταν στοίχημα να καταφέρουμε να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια. Είχαμε το ντέρμπι με την Χάποελ που δώσαμε πολλά πράγματα. Οι παίκτες όμως μπήκαν με τον τρόπο που έπρεπε, αυτό καθόρισε το ματς, ο τρόπος που μπήκαμε».

Για το αν σκέφτεται την έναρξη της χρονιάς: «Όχι δεν σκέφτομαι την αρχή, έχει περάσει. Δεν υπάρχει λόγος. Ούτε να μένουμε στην αρχή, αλλά ούτε και στο σερί. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Προχωράμε με τον ίδιο τρόπο στους επόμενους αγώνες που είναι σημαντικοί».

Για τα περί ενίσχυσης και αλλαγών: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είμαστε σε διαδικασία, η αγορά είναι πάντα ανοιχτή, μελετάμε περιπτώσεις, αν βρούμε κάτι καλό που θα μας βοηθήσει θα γίνει, αλλιώς συνεχίζουμε με τα παιδιά που κάνουν ήδη εξαιρετική δουλειά».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ