Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπαντίρμα και στάθηκε στη νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε την αναμέτρηση η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Γι αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το παιχνίδι.

Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν 4 παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ