Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Είναι ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, ορμητήριο για μεγαλύτερες επιτυχίες το γήπεδο»

Τι δήλωσε ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου για τα μεταγραφικά και για την ιστορική στιγμή όπως είπε ο ίδιος, της μετακόμισης της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι.

Αναλυτικά:

«Είναι ιστορική μέρα για την ΑΕΚ. Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα δημιουργήσει το δικό της γήπεδο σε μία Ολυμπιακή εγκατάσταση. Είναι κάτι που αξίζει στην προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Αγγελόπουλο και θα είναι το ορμητήριο για να χτίσει κάτι πολύ σημαντικό και θα δώσει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινούμε τη χρονιά από μία διαφορετική αφετηρία. Οι προσπάθειες πολλών ετών οδήγησαν σε ένα… όνειρο για όλους. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αν θες να χτίσεις κάτι πολύ μεγάλο. Η ΑΕΚ ήταν ήδη ένα μπασκετικό μέγεθος και με τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, έχει δημιουργήσει συνθήκες πολύ υψηλού επιπέδου. Θα είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο».

Σχετικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν: «Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει, είναι στο μυαλό μας, αλλά η σημερινή είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Καλύτερα είναι να μιλήσουμε μια άλλη μέρα για τα μεταγραφικά θέματα. Σήμερα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για το αν προστίθεται έξτρα βάρος στους ώμους του, απάντησε: «Είναι δεδομένο πως το βάρος είναι μεγάλο. Οι φιλοδοξίες είναι πολύ ψηλές, αλλά νομίζω ότι είναι πολυτέλεια και κάτι που σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα το να έχεις τέτοιες συνθήκες για να μεγαλώσεις το σύλλογο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να πιάσουμε δουλειά, ώστε να φτιάξουμε κάτι που θα κάνει τον κόσμο να χαίρεται».

Κλείνοντας, αποκρίθηκε σε ερώτημα για το αν η ΑΕΚ θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πατάμε στο πόδια μας. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε όσους τίτλους μπορούμε. Με τον Παναθηναϊκό οι διαφορές είναι ακόμη μεγάλες, αλλά εμείς θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί τους στόχους της».

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ