Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι, ο πήχης είναι ψηλά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Ορτέζ, μίλησε στην συνέντευξη τύπου  και τόνισε ότι η ομάδα είναι συνειδητοποιημένοι και ο πήχης είναι ψηλά.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ καλή εμφάνιση. Κάναμε σπουδαία δουλειά και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Η Ορτέζ είναι μια τυπική γαλλική ομάδα, παίζει δυνατά. Εμείς θέλαμε να ελέγξουμε τη δημιουργία της και να σταματήσουμε τον Μουρ. Τα καταφέραμε, καθώς έμεινε μόνο στις δύο ασίστ. Θέλαμε επίσης να οργανώσουμε την επίθεσή μας, να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη, να γυρίσουμε την μπάλα. Είμαι χαρούμενος γιατί για 35 λεπτά κάναμε σπουδαία δουλειά. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Το αγωνιστικό τμήμα είμαστεΕ συνειδητοποιημένοι για το ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή. Ο πήχης είναι ψηλά, αλλά εμείς είμαστε ακόμα χαμηλά. Βλέπουμε την ομάδα, οι παίκτες γνωρίζουν την καθημερινότητά μας και ξέρουν ότι είμαστε στην αρχή. Ακόμα και σήμερα, που παίξαμε καλά, είχαμε κομμάτια όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, κι αυτό στοιχίζει. Στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε, αυτά τα λάθη κοστίζουν.

Θέλουμε να βρούμε ρόλους, χημεία. Έχουμε να κάνουμε δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Γιατί υπάρχουν νέοι παίκτες, υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες που πρέπει να έρθουν στο δρόμο που θέλουμε εμείς κι εμείς να τις εκμεταλλευτούμε. Υπάρχει ανάγκη για το αποτέλεσμα, αλλά για να έρθει το αποτέλεσμα, χρειάζεται δουλειά. Και στο πνευματικό κομμάτι που μας στοίχισε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ήφαιστο».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ