Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Δεν διψάμε για αίμα, στηρίζουμε το σύνολο»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως η συγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο έκανε τη διαφορά κόντρα στο Ρέθυμνο και επεσήμανε πως άπαντες εντός των τειχών στηρίζουν το υπάρχον υλικό

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Δεν προσεγγίσαμε με το σωστό τρόπο το παιχνίδι, που ήταν νοκ άουτ. Σίγουρα υπάρχει δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος και του επίπονου ταξιδιού στην Τουρκία. Δεν είχαμε πρόβλημα δυνάμεων αλλά συγκέντρωσης και αυτό φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο που αλλάξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Κερδίσαμε δίκαια. Πρέπει να συγχαρούμε και το Ρέθυμνο, που για ένα ακόμα παιχνίδι, όπως και στο πρωτάθλημα, έδειξε πως είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το απέδειξε για μία ακόμα φορά εκτός έδρας και αυτό ήταν ένα μήνυμα για εμάς. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και για να κερδίζουμε υπάρχει ένας δρόμος και πρέπει να επιμείνουμε σε αυτόν».

Για το αν βλέπει βελτίωση: «Η ομάδα είναι σε μια φάση χτισίματος. Είναι ολοκαίνουργια ομάδα με μικρές σταθερές. Και αυυτό φαίνεται κάθε φορά. Προσπαθούμε να βρούμε σταθερές. Έχουμε βελτιώσει την αμυντική μας διάθεση και συνέπεια. Για να συμβεί αυτό επέστρεψαν και οι κατάλληλοι παίκτες. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε βελτιωθεί. Για να ισορροπήσουμε και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε έχουμε πού μεγάλη ανηφόρα. Είμαστε μια δύσκολη ομάδα γιατί υπάρχουν παίκτες όπως ο Ρέι και ο Τσάλμερς που θα πρέπει να μπουν στην ομάδα και εν μέσω αγώνων αυτό δεν είναι εύκολο. Μέσα από τα παιχνίδια πρέπει να βρούμε ρυθμό. Είναι ένα… ωραίο πρόβλημα όταν έχεις καλό υλικό. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Για την κατάσταση του Τσάλμερς και τους ξένους της ΑΕΚ: «Έπρεπε να το σκεφτώ και πριν πάρουμε τον Τσάλμερς. Παρά τις σειρήνες δεν είχαμε αποφασίσει να κάνουμε αλλαγές, παρά μόνο προσθήκη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που ο κόσμος και γύρω της δίψαγαν για αίμα. Εμείς δεν διψάμε για αίμα. Στηρίζουμε το υλικό μας. Όλα τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχω σαφή εικόνα για τον Τσάλμερς. Ήρθε μαζί μας στην Τουρκία έχοντας κάνει μόνο μία προποόνηση. Την Παρασκευή κάναμε μία προπόνηση συντήρηση, αποκατάσταση. Δεν έχω σαφή εικόνα. Έχει έρθει με διάθεση, έχει κίντηρο και το βλέπουμε και πιστεύω πως σιγά σιγά θα μας βοηθήσει. Είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι που πήγε στην Μπολόνια. Η ποιότητα, η εμπειρία και το θέλω του θα μπορέσει να μας δώσει πράγματα».

Για το παιχνίδι με την Μπούργος: «Για εμάς αν και είναι νωρίς ακόμα στον όμιλο, το παιχνίδι είναι κομβικό. Θέλουμε να πάρει την κατάλληλη αξία η νίκη στην Τουρκία. Η Μπούργος είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου με καλό ρόστερ και θα πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Η σημαντικότητα του παιχνιδιού μας κάνει να καλέσουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε την στήριξή του και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».

Για τον Ρέι: «Οι γιατροί μας είπαν ότι πάει καλύτερα από αυτό που περίμεναν. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Δευτέρα μαζί μας και αν δείξει ότι μπορέι να βοηθήσει θα είναι στην 12άδα με την Μπούργος. Αν όχι θα δούμε. Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Θέλουμε να τον στηρίξουμε. Την Τρίτη θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ