Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Άλλη ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, στην συνεντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη που πήραν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον νιώσαμε περισσότερο από ποτέ φέτος. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τον κόσμο και η διοίκηση αξίζει το αγκάλιασμα από τον κόσμο. Η ομάδα κάνει τα πάντα. Έχει φέρει καλούς και μεγάλους αθλητές και αξίζει τη συμπαράσταση που νιώσαμε.

Είχαμε δυο πρόσωπα. Μια πολύ σοφτ ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έπαιξε κανένα ρόλο τι είδους άμυνα είχαμε, γιατί ο Προμηθέας έβρισκε λύσεις. Εμείς δεν είχαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε. Δώσαμε 44 πόντους στον Προμηθέα. Άλλαξε η επιθυμία, η θέληση, το πάθος στις προσωπικές μονομαχίες, στις ατομικές συνεργασίες και στην αμυντική μας λειτουργία. Κερδίσαμε μπάλες, πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό και αυτό άλλαξε το παιχνίδι. Ήμασταν πιο σκληροί στο δεύτερο μέρος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Προχωράμε για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Για την αλλαγή έντασης στο δεύτερο μέρος: «Μέχρι τώρα στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα στην άμυνα παίρνει καλό βαθμό και επιθετικότητας. Η άμυνα εξαρτάται από την επιθετικότητα και τις συνεργασίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το παρουσιάσαμε και ήταν το μοναδικό που συζητήσαμε με τους παίκτες. Ήταν ξεκάθαρο ποια ήταν η διαφορά. Θέλουμε να έχουμε αυτή τη δυναμικότητα από το πρώτο ημίχρονο για να ελέγχουμε τα παιχνίδια», κατέληξε ο Παπαθεοδώρου.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ