Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Οργισμένοι στην ΑΕΚ με Ιτούδη… για τον Σαντ-Ρος!

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ πήρε χθες το βράδυ τηλέφωνο απευθείας τον παίκτη, χωρίς να παρει άδεια απο την ΑΕΚ, για να τον πείσει να πάει στην ομάδα της Μόσχας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι πιθανότατα ο κορυφαίος εν ενέργεια Έλληνας προπονητή, αλλά, όπως φαίνεται, παρά την αδιαμφισβήτητη αξία του, δεν εχει την ανάλογη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφοριες, ο ίδιος ο Σαντ-Ρος ενημέρωσε πριν λίγες ώρες την διοίκηση και τον προπονητή της ΑΕΚ ότι δέχτηκε, χθες το βραδυ, τηλεφώνημα απο τον Έλληνα τεχνικό που του εξέφρασε το ενδιαφέρον του και του ζήτησε να φύγει απο την ΑΕΚ και να πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Η ενέργεια αυτή του Ιτούδη ειναι ξεκάθαρα αντιδεοντολογική, αφού εγινε σε παίκτη που εχει συμβόλαιο χωρίς μπάι άουτ και χωρίς ο Έλληνας προπονητης να εχει, όχι απλά ζητήσει άδεια, αλλα ούτε καν ενημερώσει την ΑΕΚ!!!

Αν ο Σαντ-Ρος δεν έδειχνε σεβασμό στην ΑΕΚ σπεύδοντας να ενημερώσει για το τηλεφώνημα που δέχτηκε, ο Μάκης Αγγελοπουλος δεν θα ειχε ιδέα οτι άλλη ομάδα προσπαθεί να παρει τον παίκτη του στη μέση της σεζόν!

Η ενέργεια αυτή του Ιτούδη, όπως ειναι φυσικό, εχει προκαλέσει οργή στην ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά την ουσία του θέματος, η ΑΕΚ εχει τα δικαιώματα του παίκτη, μπάι αουτ δεν υπάρχει μέσα στη σεζόν και η διάθεση που υπάρχει είναι ο Κουβανός άσος να παραμείνει και να βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της! Ιδίως μετά το unfair του Ιτούδη, στην ΑΕΚ δεν έχουν καν διάθεση να μπουν σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ.

Πηγή: aek365.gr

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ