Βρείτε μας!

Διεθνή

Νέο “φλέρτ” Λαρετζάκη με “αιώνιο”…

Ένα από τα σήριαλ του περσινού καλοκαιριού ήταν η αποχώρηση του Γιαννούλη Λαρετζάκη από την ΑΕΚ. 

Ο διεθνής guard αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην περιφέρεια της Ένωσης τα τρία προηγούμενα χρόνια και θέλησε να κεφαλαιοποιήσει τις καλές του εμφανίσεις με μια “ευρωλιγκάτη” μεταγραφή. Παρά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα πράγματα στην υπόθεση της μεταγραφής του δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Η πολυδιαφημησμένη του μεταγραφή ήρθε τελικώς, όμως όχι σε ομάδα Ευρωλίγκας. Η άσημη Μούρθια αποτέλεσε τελικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του όμως ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε ποτέ δημοσίως για την (περιέργη) αυτή επιλογή του.

Δημοσιεύματα ωστόσο αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση απόκτησής του από τον Ολυμπιακό ο οποίος μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του στην Ευρωλίγκα θέλει να τονώσει τον (διαλυμένο) Ελληνικό κορμό του προσθέτοντας ένα guard που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ο Λαρετζάκης σίγουρα δεν έκανε το βήμα παραπάνω όπως ήθελε, ο Ολυμπιακός “καίγεται” για μεταγραφή και πλέον μένει να δούμε αν τελικά το “φλερτ” (που υπάρχει από το καλοκαίρι) θα καταλήξει σε γάμο.

Να θυμίσουμε πως ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε ορίσει και ρήτρα σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή ο Λαρετζάκης για άλλη Ελληνική ομάδα…

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Διεθνή