Βρείτε μας!

Basket League

Νέο ban στον Άρη – έξι συνολικά!

Συμφωνίες διακανονισμών έγιναν, πληρωμή δόσεων δεν υπήρξε κι έτσι επανήλθαν τα ban στην… καμπούρα του Άρη με την υπηρεσιακή διοίκηση να αναζητά ένα ποσό της τάξεως τουλάχιστον των 60-65 χιλιάδων ευρώ για να τα άρει.

Οι αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος παιδεύουν τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε συμφωνήσει μεν στον διακανονισμό των οφειλών για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά δόσεις δεν καταβλήθηκαν. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι πιστωτές κατήγγειλαν τις συμφωνίες διακανονισμών στη FIBA, η τελευταία προχώρησε σε νέα επιβολή ban κι αυτή, αυτή τη στιγμή, είναι έξι με την προοπτική μάλιστα να γίνουν επτά.

Οι πιστωτές ζητούν να τους καταβληθεί το σύνολο των δόσεων για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει η ΚΑΕ να ανακαλύψει ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ. Αυτό είναι δυσεύρετο, γι’ αυτό πρότεινε στους παίκτες να δεχθούν την πληρωμή δύο δόσεων με την προοπτική καταβολής ακόμη δύο μέχρι τον Μάρτιο.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Basket League