Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Νέα πρόκληση από τον Προμηθέα και επίθεση κατά της ΑΕΚ!

Σε πλήρη ρήξη μεταξύ Προμηθέα και ΑΕΚ – Παναθηναϊκού οδηγήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ενόψει των Playoffs της Basket League, με τους ιθύοντες της Πατρινής ομάδας να εκτοξεύουν μύδρους κατά της ΑΕΚ και να ακυρώνουν όσα μόνοι τους ζήτησαν στην αρχή της χρονιάς σχετικά με το θέμα των ξένων παικτών.

Νέα προκλητική στάση από πλευράς του Προμηθέα Πατρών, καθώς ετοιμάζεται να «σπάσει» την συμφωνία στην οποία ο ίδιος πρωτοστάτησε στην αρχή της χρονιάς, επειδή θεωρούσε άδικη την μεταγραφή του Ράις για το Σούπερ Καπ.

Πιο συγκεκριμένα η επαρχιακή ομάδα που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Κέντρικ Ρέι, θα παραβεί τον όρο που συμφώνησαν οι 4 ομάδες του Σούπερ Καπ για τις 3+3 αλλαγές ξένων οι οποίες, είχε συμφωνηθεί,να μετράνε από το τζάμπολ της νεοσύστατης διοργάνωσης και όχι από την έναρξη της Basket League.

Στο σημερινό συμβούλιο ακούστηκαν τα εξής που στοχοποιούν πρωταρχικά την ΑΕΚ και δευτερευόντως τον Παναθηναϊκό:

«Για ποια ανηθικότητα μιλάει η ΑΕΚ όταν βγάζει ανακοίνωση και υπονοεί ότι ο Προμηθέας ευνοήθηκε σφόδρα από την διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος και πως μπορεί να μας εγκαλεί ο Παναθηναϊκός όταν ουσιαστικά υποκίνησε την άρση της ουδετερότητας της διοργανώτριας αρχής στην ψηφοφορία για το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ»

Όπως αντιλαμβανόμαστε με τα Playoffs να είναι προ των πυλών, και τον Λιόλιο να θέλει να γίνει «βασιλικότερος του βασιλέως» (Βασιλακόπουλου) στην ΕΟΚ, οι εντάσεις μεταξύ των τριών ομάδων αναμένεται να έχουν και συνέχεια…

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Instagram

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ