Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Να τελειώσει το Πρωτάθλημα θα ζητήσει ο Αγγελόπουλος !

Την ολοκλήρωση και την ανάδειξη Πρωταθλητή για την φετινή Basket League επιδιώκει ο Προέδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μέσω της διαδικασίας Final 8 στα τέλη Ιουνίου!

Η ΑΕΚ έχει δείξει οτι πρωτοστατεί σε δύσκολες στιγμές για τον αθλητισμό και ακόμα μια φορά το αποδεικνύει έμπρακτα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος πρότεινε ένα απολύτως εφικτό πλάνο προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η φετινή μπασκετική χρονιά με μια στοιχειώδη κανονικότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο ηγέτης της Βασίλισσας πρότεινε την εφαρμογή του μοντέλου που θα ακολουθήσει το Basketball Champions League και για την Basket League. Η ιδέα έχει ως εξής: η τελική φάση να διεξαχθεί τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, με την διεξαγωγή των προημιτελικών Τετάρτη, των ημιτελικών Παρασκευή και του τελικού την Κυριακή. Φυσικά όλα αυτά σε ένα γήπεδο και χωρίς κόσμο.

Δυστυχώς σε πρώτη φάση το πλάνο αυτό δεν βρήκε κανέναν θετικό από τις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος, οι οποίες δε θέλουν να μπουν σε έξοδα για την συνέχιση της χρονιάς, ωστόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος προτίθεται να θέσει το ζήτημα κι επίσημα στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει προσεχώς στον ΕΣΑΚΕ.

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ