Βρείτε μας!

Basket League

Μπερτομέου και Προμηθέας προκαλούν για ακόμα μια φορά!

Σε μια ακόμα προκλητική κίνηση θα προβούν οι ιθύνοντες της Euroleague και του Eurocup, καθώς λόγω της συμμετοχής του Προμηθέα στα νοκ άουτ της δεύτερης διοργάνωσης τους, θέλουν να προξενήσουν αλλαγές στο πρόγραμμα της Basket League προς όφελος των Πατρινών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Προμηθέας Πατρών πέρασε στην επόμενη φάση του Eurocup όπου πλέον δεν υπάρχουν όμιλοι, αλλά best of 3 μέσω των οποίων καθορίζεται ποιος θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Τώρα οι Πατρινοί παίζουν με την Τόφας. Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 14/03, το δεύτερο στις 20/03 και το τρίτο αν χρειαστεί στις 25/03. Πού τίθεται πρόβλημα;

To Σάββατο 21/03 έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι Προμηθέας Πάτρας–ΑΕΚ για την Basket League! Πράγμα που σημαίνει ότι η Euroleague στην οποία υπάγεται το Eurocup δεν δείχνει κανένα σεβασμό προς τον προγραμματισμό του εθνικού Πρωταθλήματος ορίζοντας αγώνες σε ημέρες που προφανώς είναι αδύνατον να λάβουν μέρος.

Όλο αυτό το σχέδιο του Μπερτομέου ώστε να επιβληθεί στις διοργανώσεις της FIBA, μένει να δούμε ποίας αντίδρασης θα τύχει από την Ελληνική Ομοσπονδία, καθώς και την ΑΕΚ η οποία βεβαίως θα πρέπει να επιβαρύνει το δικό της πρόγραμμα ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της εάν θέλει να κάνει τα χατίρια της ECA.

Facebook

Περισσότερα από Basket League