Βρείτε μας!

Διεθνή

Μπεγκίν: «Έχει πολύ ταλέντο η ΑΕΚ»

Ο Κριστόφ Μπεγκίν μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της Αντβέρπ με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League και τόνισε πως η Βασίλισσα είναι μια ομάδα με ταλέντο και πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα για να νικήσει.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε πέρσι δύο φορές με την ΑΕΚ. Είναι μία νέα ομάδα η φετινή όμως. Τους έχουμε δει καλά και ξέρουμε ότι έχει πολύ ταλέντο φέτος η ΑΕK. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε πολλούς πόντους στην επίθεση της ΑΕΚ. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι και είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το γεγονός ότι αντιμετωπίσουμε ομάδες με εμπειρία. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί κι εμείς το αουτσάιντερ, αλλά αυτό είναι ευλογία για μία νέα ομάδα όπως η δική μας, διότι θα παίξουμε ελεύθερα. Αν ξεκινήσουμε καλά, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί στη συνέχεια για να κερδίσουμε το ματς».

Από την πλευρά του ο 22χρονος Σενεγαλέζος πάουερ φόργουορντ της Αντβέρπ, μίλησε για την δυσκολία του να παίζεις στην Αθήνα:

«Δεν είναι πολλά πράγματα που γνωρίζω από τη φετινή ομάδα της ΑΕΚ. Αλλά ξέρω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι στην Αθήνα πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά για όλους και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Περιμένουμε από την ΑΕΚ να επιχειρήσει να κάνει το βήμα μπροστά λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Διεθνή