Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Μεγάλο πρόβλημα… με τους ψηλούς στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει σημαντικό πρόβλημα και αυτό φαίνεται από τις αναμετρήσεις της, αλλά και από τα αποτελέσματα της.

Μόλις μέσα Οκτωβρίου και η ΑΕΚ είναι στην τελευταία θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος με 1-4 ρεκόρ και στην Ευρώπη έχει ρεκόρ 1-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν θέμα μόνο στον «άσσο», αφού ο Ρέι δεν μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και χάνεται.

Μεγάλο πρόβλημα σαφώς, υπάρχει και στους ψηλούς της ΑΕΚ.

Στο ρόστερ της η Ένωση έχει τον Κακλαμανάκη, που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά, τον έμπειρο Μαυροειδή και τον Αμερικάνο, Μάρκους Σλότερ, που δεν έχει κάνει προετοιμασία και τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Χάποελ στο Ισραήλ.

Ωστόσο λείπει από την ΑΕΚ ένας παίκτης σαν τον Χάντερ, που ήταν αθλητικός και δυνατός κάτω από τις ρακέτες και έφερνε δυσκολίες σε όλες τις αντίπαλες άμυνες.

Μάλιστα στο υπάρχον ρόστερ υπάρχει και ο Τσαλμπούρης, που όλα δείχνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει ελεύθερος και θα μεταγραφή στον Κολοσσό Ρόδου. Επίσης υπάρχει και ο Γιάνκοβιτς που δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τα καλά στοιχεία που διαθέτει αφού τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο και έχει μείνει εκτός παραπάνω από δύο βδομάδες.

Αυτό δείχνει στην ΑΕΚ ότι χρειάζεται οπωσδήποτε ένα αθλητικό 5άρι που να μπορεί να σκορπάει τον φόβο στις αντίπαλες άμυνες και να έχει το πλεονέκτημα στα ριμπάουντ, ένα κομμάτι που είναι πληγή στην φετινή χρονιά.

Η Ένωση θα πρέπει να κοιτάξει στην αγορά να βρει έναν παίκτη που να μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Χάντερ, για να βοηθήσει την ομάδα να βρει την ταυτότητα της στο κομμάτι της ρακέτας.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ