Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Μαυροειδής: «Θα φτάσει ψηλά φέτος η ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε σήμερα στην Media Day στο ΟΑΚΑ και υπογράμμισε ότι όλες οι ομάδες είναι καλές στον όμιλο της ΑΕΚ και ότι πιστεύει ότι η ομάδα φέτος θα φτάσει ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Γιατρός» της Ένωσης:

Για το πώς περιμένουν το αυριανό ματς κόντρα στην Ορτέζ: «Είναι καινούρια χρονιά στο BCL, που κάθε χρόνο είναι πιο απαιτητικό και η διοργάνωση συνέχεια ανεβαίνει. Νομίζω ότι έχουμε έναν όμιλο, ο οποίος είναι και ο πιο δυνατός από όλους. Οι ομάδες είναι όλες πολύ καλές. Δεν έχουμε κάποια ομάδα που να πεις ότι είναι εύκολη. Όλες είναι καλές, ποιοτικές, επικίνδυνες και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, μπορεί να έχεις προβλήματα. Για τον λόγο ότι οι ομάδες είναι πολύ καλές και επειδή εμείς δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μπορέσουμε να πάρουμε μία νίκη, η οποία θα μας χρησιμεύσει, γιατί οι νίκες μετράνε πλέον. Μπορείς να τις μεταφέρεις και στον επόμενο γύρο. Πρέπει να νικήσουμε και για να έρθει και η καλή εμφάνιση, θα πρέπει να το κοιτάξουμε αργότερα αυτό, όταν βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας».

Για το αν η ΑΕΚ θέλει να βγάλει αντίδραση αύριο μετά την ήττα από τον Ήφαιστο στην Λήμνο: «Εντάξει, υπάρχει μια στεναχώρια για την ήττα και το πώς ήρθε, επειδή ήταν ένα ματς που για 30 λεπτά το ελέγχαμε. Αλλά όχι για κάποιον λόγο, ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Ίσως ήταν και ένα μάθημα για εμάς, το τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα και το πώς θα μας αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Θέλουμε να βελτιωθούμε όχι για αυτό το ματς, αλλά γενικά γιατί σαν ομάδα πρέπει να βελτιωθούμε. Ιδιαίτερα στην επίθεση, γιατί στην άμυνα νομίζω είμαστε αρκετά καλοί και ακολουθούμε τους κανόνες, είμαστε σκληροί. Νομίζω είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο στην άμυνα. Στην επίθεση νομίζω ακόμα χρειαζόμαστε να βρούμε ο ένας τον άλλο».

Για το ότι μετά από την περσινή χρονιά του, στον Κολοσσό, πλέον έχει ξανά δύο ματς την εβδομάδα: «Το ζόρικο δεν είναι να έχεις παραπάνω αγώνες, αλλά το να έχεις κάθε μέρα προπόνηση. Αυτό είναι το κακό για εμένα. Να πρέπει να κάνω προπόνηση. Αγώνες, να παίξω όσους θέλετε. Προπόνηση δεν μπορώ, αυτό τους λέω. Όταν παίζεις αγώνα, αναγκαστικά δεν μπορείς να προπονείσαι όσο σκληρά θα μπορούσες, αλλά έχεις να κερδίσεις, γιατί είσαι στην ΑΕΚ. Είναι λίγο διαφορετικά για εμένα. Έπαιξα πέρυσι μία χρονιά διαφορετικά από τις υπόλοιπες, οπότε δεν… ξεσυνήθισα με τη μία χρονιά».

Για το ότι την τελευταία φορά που αντιμετώπισε γαλλική ομάδα, ήταν στον τελικό του BCL κόντρα στη Μονακό το 2018: «Όντως. Ελπίζω να μας πάει καλά, όπως πήγε και τότε. Να βάλουμε 100 πόντους και να κερδίσουμε (σ.σ. γελάει). Όπως είπα, η ομάδα θα είναι καλά και νομίζω μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά και φέτος. Δεν θέλω να πω, θα το πάρουμε. Να πάμε στο Final-4 αν μπορούμε και εκεί βλέπουμε».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ