Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Μαυροειδής: «Έχουμε δουλέψει σκληρά, θέλουμε τον κόσμο»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στην Media Day για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας αλλά και στον κόσμο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Χάποελ: «Υπάρχουν πολλά τέτοια ματς ακόμα. Πάμε για τη νίκη, αν έρθει και το πλεονέκτημα των πόντων καλώς. Ο όμιλος έχει δρόμο ακόμα. Υπάρχουν ομάδες, με μικρές διαφορές μεταξύ τους».

Για το ρόστερ: «Δεν είναι θέμα αλλαγής ρόστερ. Δεν έχουμε κάνει τρομερές αλλαγές τώρα. Εγώ έχω ζήσει στην ΑΕΚ στιγμές που κάθε εβδομάδα είχαμε κι άλλον. Έμπαινα αποδυτήρια και δεν χαιρετούσα, γιατί έλεγα πως την άλλη εβδομάδα θα έρθει άλλος (γέλια). Ανταποκρινόμαστε σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Ξέρει ο καθένας το ρόλο του και κάνουμε τις επιτυχίες που κάνουμε τον τελευταίο μήνα. Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλει υπομονή και η δουλειά θα βγει. Αυτό έγινε. Υπάρχει ομοιογένεια, έχουμε δουλέψει σκληρά και καταφέρνουμε να νικάμε. Κάθε μέρα βλέπουμε καλύτερη την ομάδα, ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κι άλλο».

Για τη Χάποελ: «Καθαρά επιθετική ομάδα. Το λάθος που κάναμε στο πρώτο ματς πρέπει να το διορθώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε το ρυθμό, να πάει στις επαφές, γιατί δεν τους αρέσει το… ξύλο, να τους φθείρουμε και να κατεβάσουμε την επίθεσή τους, για να πάρουμε τη νίκη. Τώρα πόσο εύκολα ή δύσκολα θα γίνει αυτό, θα το δούμε πως θα πάει αυτό στο παιχνίδι»

Για τον κόσμο: «Φυσικά θέλουμε να έρχονται και νας μας βοηθάει. Παράδειγμα για μένα είναι ο τελικός του BCL, που μπαίναμε μέσα και δεν βλέπαμε τους αντιπάλους. Καταλαβαίνω παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν είναι εμπορικά, αλλά σε τέτοια ματς είναι ο έκτος παίκτης μας»

Για το κάρφωμα που είχε κάνει τότε στο Final 4: «Είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε καιρό, ας φτάσουμε στον τελικό και θα δούμε εκεί (γέλια)»

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ