Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Ματσιούλις: «H AEK έχει μεγάλες φιλοδοξίες»

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε στην ιστοσελίδα «basketnews.lt» και αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της ΑΕΚ αλλά ρωτήθηκε και για την απουσία του Ολυμπιακού απ’ την Basket League.

Αναλυτικά:

«Όχι, δεν μας λείπει. Ειδικά όταν παίζεις δυο ματς την εβδομάδα, υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Αν υπήρχε και ο Ολυμπιακός, θα ήταν ακόμα μία ομάδα υψηλού επιπέδου στη διοργάνωση και αυτό θα σήμαινε έξτρα βάρος για εμάς. Δεν μας λείπει αγωνιστικά. Όταν μιλάμε για φιλάθλους και τα σχετικά, είναι προφανώς πως πλέον απουσιάζει η μεγάλη αντιπαλότητα, γύρω από την οποία ήταν χτισμένη όλη η λίγκα. Από αυτή την άποψη, είναι αισθητή η απουσία».

Για την αποχώρηση του Κουζμίνσκας, τόνισε: «Αυτό είναι δικό τους θέμα. Ο Μιντάουγκας ήθελε να παίζει περισσότερο, αυτή είναι η επιθυμία κάθε παίκτη. Ας ελπίσουμε πως αυτή η λύση θα δουλέψει για όλους».

Για την ΑΕΚ, δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Έχουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Εuroleague, αλλά και νεαρούς Έλληνες με μεγάλη προοπτική, με βλέψεις ακόμη και για το ΝΒΑ. Έχουμε ένα καλό γκρουπ. Στην αρχή κάναμε κάποιες συνεχόμενες ήττες, αλλά έχουμε βελτιωθεί κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ