Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Μαγκιά του Αγγελόπουλου το «παλάτι» της Βασίλισσας!

Η Βασίλισσα ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα της στο νέο της σπίτι απόψε με αντίπαλο την Λάρισσα, όμως η πορεία προς αυτό επίτευγμα ήταν στρωμμένη μόνο με…αγκάθια.

Η διοίκηση Αγγελόπουλου είχε εδώ και πολλά χρόνια στοχοθετήσει την είσοδο της Βασίλισσας σε ένα γήπεδο που θα μπορούσε να αποτελέσει έδρα μακράς πνοής, να συσπειρώσει τον κόσμο της και να χαρίσει στην ομάδα ακόμα περισσότερη από την παλιά της αίγλη.

Φυσικά όπως έχουμε συνηθίσει πλέον ως Σύλλογος, τίποτα δεν μας χαρίστηκε και τα εμπόδια υψώθηκαν από την πρώτη στιγμή απέναντί μας. Ο Μάκης Αγγέλοπουλος παρέλεβε ένα κλειστό γήπεδο το οποίο ώντας απαξιωμένο επί σειρά ετών θύμιζε παρατημένο εργοτάξιο.

Ο Πρόεδος της ΑΕΚ χρηματοδότησε με ίδιους πόρους την ανάπλασή του και κατόρθωσε να το καταστήσει μια έδρα υψηλού επιπέδου με όλες τις ανέσεις και τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια χρηματοδότησης μεγάλων έργων, έχει εγκρίνει κονδύλι 900.000 ευρώ για να υποστηρίξει το έργο της ΚΑΕ ΑΕΚ το οποίο είχε και ως άξονα την αναβάθμιση μιας περιοχής που είναι πλήρως απαξιωμένη.

Μέχρι ώρας η ομάδα (σε αντίθεση με όσα διαδίδουν οι αυτόκλητοι αντικειμενική δημοσιογράφοι μεγάλων site) δεν έχει πάρει ευρώ στα χέρια της καθώς αναμένει εδώ και καιρό την τυπική έγκριση του ελεγκτικού συμβουλίου ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού.

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ