Βρείτε μας!

Ελλάδα

Καββαδάς: «Ομάδα με παίκτες από το πάνω ράφι η ΑΕΚ, πάμε να ρεφάρουμε!»

Την αναγκαιότητα να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, παρά την υψηλή ποιότητα του ρόστερ της Ένωσης, τόνισε στις δηλώσεις του στην media day του Ηρακλή, ο πρώην “κιτρινόμαυρος” σέντερ Βασίλης Καββαδάς ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλή.

Αρχικά σχολίασε: «Προερχόμαστε από δύο πολύ άσχημες ήττες, σίγουρα θέλουμε να ρεφάρουμε σεβόμαστε πολύ την ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα εμείς προετοιμαζόμαστε το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε πόσο καλά νιώθουμε με τη βοήθεια του κόσμου και πάμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν βλέπουν το παιχνίδι διαφορετικά λόγω αντιπάλου: «Εντάξει όλα τα παιχνίδια πάνω κάτω τα βλέπουμε το ίδιο, θέλουμε να παίζουμε καλά, ο κόσμος να ευχαριστιέται το μπάσκετ και να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα και πηγαίνουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος».

Για το που θα κριθεί η νίκη: «Αρχικά πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε το πλάνο, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη, δεν πρέπει να δίνουμε εύκολες μπάλες στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει δώδεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες από το πάνω ράφι, τους γνωρίζουμε, μας γνωρίζουν, ξέρουμε τι γίνεται, από εκεί και πέρα πιστεύω θα είμαστε 100% έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε το Σάββατο».

Για το αν τους προβληματίζουν οι καινούριοι παίκτες της ΑΕΚ, ο Καββαδάς τόνισε: «Όχι δεν μπορώ να πω ότι μας προβληματίζει. Ξέρουμε τους παίκτες, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στο πλάνο μας, δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, μπαίνουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και περιμένουμε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Ελλάδα