Βρείτε μας!

Αρθρογραφία

Κατάθεση ψυχής

Δεν έχει περάσει και λίγα η φετινή ΑΕΚ. Δεν ήταν εύκολο οι παίκτες της να μείνουν συγκεντρωμένοι και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα δείχνουν να τα αφήνουν όλα πίσω τους, κάνοντας το καθήκον τους εντός παρκέ. Γράφει η Μαρία Τσίχλα.

Τα τελευταία χρόνια η μπασκετική ΑΕΚ δέχεται συνεχόμενα χτυπήματα, τα οποία φυσικά έχουν αντίκτυπο στην αγωνιστική της απόδοση. Προφανώς οι τελευταίοι που φταίνε για αυτές τις καταστάσεις είναι οι παίκτες, οι οποίοι όμως είναι αυτοί που παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα και πρέπει να μένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Εκτός από τα λάθη που έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης τις τελευταίες σεζόν, εφέτος ήρθαν να προστεθούν και τραγικά γεγονότα (όλοι καταλαβαίνεται τι εννοώ), αλλά και τα συνεχόμενα θέματα τραυματισμών και υγείας λόγω κόβιντ που κάνουν την κατάσταση δυσκολότερη. Σκεφτείτε οτι τους τελευταίους μήνες οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να παίζουν ούτε διπλό στις προπονήσεις, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες.

Παρόλα αυτά τόσο στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, όσο και στους προηγούμενους, οι Κιτρινόμαυροι έχουν δείξει μεγάλη θέληση και πάθος, κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα. Αυτό είναι κάτι που κανένας μας δεν μπορεί να παραβλέψει, τη στιγμή μάλιστα που οι σημαντικές απουσίες συνεχίζονται.

Οι παίκτες της Ένωσης δείχνουν πραγματικά ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και αγωνίζονται με τη συγκεκριμένη λογική, καταφέρνοντας να προσφέρουν θέαμα και στην περίπτωση της τελευταίας αναμέτρησης να φτάσουν και στη νίκη.

Με δεδομένο λοιπόν όλους τους αστάθμητους παράγοντες που όχι απλά έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά έχουν κατατροπώσει φέτος την ομάδα, η εικόνα που βλέπουμε είναι εξαιρετική και φυσικά άπαντες ευελπιστούν να συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Βέβαια, οι αστάθμητοι παράγοντες πάντα θα υπάρχουν (σε μικρότερο βαθμό ελπίζουμε όλοι) κάτι που σημαίνει ότι εάν η ΑΕΚ θέλει να γυρίσει στις εποχές που κατάφερνε να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη θα πρέπει οι ιθύνοντες του Δικεφάλου να αλλάξουν πολλά πράγματα και να κάνουν σωστότερες επιλογές.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει ένα μεγάλο μπράβο κυρίως στους παίκτες, αλλά και στο προπονητικό τιμ που έχουν καταφέρει να δείχνουν αυτό το πρόσωπο στους αγώνες, αντιμετωπίζοντας όποιο δυσκολία βρεθεί στο δρόμο τους.

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Αρθρογραφία