Βρείτε μας!

Basket League

ΚΑΕ Ηρακλής: «Είδε και ξέρει όλη η Ελλάδα» (photo – video)

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής στο σχόλιο του Περιστερίου αναφορικά με την παράβαση 8 δευτερολέπτων του Γιάννη Αθηναίου περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για κακό μοντάζ αλλά και προσπάθεια της αθηναϊκής ομάδας να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν.

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ηρακλή και Περιστέρι, με αφορμή τα παράπονα που έχουν οι «κυανόλευκοι» από τη διαιτησία στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ιθύνοντες του Περιστερίου έσπευσαν να απαντήσουν, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από μια επίμαχη φάση του αγώνα προκειμένου να στηρίξουν τη θέση τους, ενώ λίγο αργότερα η ΚΑΕ Ηρακλής απάντησε και πάλι μέσω social media σε έντονο ύφος.

Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν στη σχετική δημοσίευση:

«Θα χρειαστεί να κόψετε καμιά 12 ακόμη φάσεις φίλοι του Περιστερίου για να δικαιολογήσετε αυτά και αυτούς που είδε όλη η Ελλάδα! Μπορεί και 13…

ΥΓ.: Δεν κάνατε και καλό μοντάζ, η μπάλα είναι πίσω απ’ το κέντρο και ο Γιάννης μπροστά… Καλή συνέχεια, η Ελλάδα ξέρει… Δυστυχώς…».

 

Θα χρειαστεί να κόψετε καμιά 12 ακόμη φάσεις φίλοι του Περιστερίου για να δικαιολογήσετε αυτά και αυτούς που είδε όλη η…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Facebook

Περισσότερα από Basket League