Βρείτε μας!

ΑΕΚ

ΚΑΕ ΑΕΚ: Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το «παρών» στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ Άνω Λιόσια

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον λαό της που έδωσε δυναμικό «παρών» στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου.

Το παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα ήταν ιστορικής σημασίας αφού αποτέλεσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Βασίλισσας στο νέο της σπίτι, εκεί όπου πλέον φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ζεστό «σπιτικό», στεγάζοντας τα όνειρά της για το μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η συγκίνησή μας για την ιστορική αναμέτρηση με Λάρισα, η οποία διεξήχθη το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, προφανής.

Για τους 3.500 οπαδούς μας στις εξέδρες…

Για την ατμόσφαιρα, στο «πρελούδιο» της νέας εποχής, στο δικό μας χώρο, που φίλοι και αντίπαλοι χαρακτήρισαν «στολίδι για το ελληνικό μπάσκετ».

Και γιατί επιτέλους «Μπήκαμε Σπίτι», αφού πρώτα χρειάστηκε να νικήσουμε το Χρόνο…

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν «το παρών» στα Άνω Λιόσια και επιθυμεί να διαβεβαιώσει τους πάντες, ότι θα πράξει τα δέοντα για να μετεξελιχθεί στο πραγματικό «Παλάτι» των ονείρων μας το Γήπεδό μας.

Πρόδηλο είναι, ότι απαιτείται διαρκής και μαζική στήριξη. Η καθολική παρουσία των πιστών της «Βασίλισσας» παραμένει αταλάντευτα η ιδανική συνθήκη για την επιτυχία. Για να γιγαντωθεί η δυναμική μας. Για να πορευτούμε ξανά μαζί στο μέλλον σε λεωφόρους ευδαιμονίας και στοχοπροσήλωσης στα σπουδαία.

Γεγονός, ότι υπήρξαν αδυναμίες στο Γήπεδό μας για «πρεμιέρα». Τις γνωρίζουμε. Επιτεύχθησαν όμως μικρά θαύματα, σε πολύ μικρό διάστημα και υπό αντίξοες συνθήκες για να προλάβουμε να είμαστε συνεπείς. Δεσμευόμαστε για το καλύτερο στη συνέχεια.

Πρέπει, ωστόσο, όλοι να ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ το «ΣΠΙΤΙ» μας, όπως του αξίζει. Όπως αξίζει στο τρισένδοξο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης, που άγγιξαν με τα θεόρατα χέρια τους, και το απογείωσαν σε δυσθεώρητα ύψη, ο Γιώργος Αμερικάνος, ο Γιώργος Τρόντζος (οι φανέλες των οποίων θα κοσμούν μόνιμα το Γήπεδό μας), αλλά και όλοι όσοι μαζί τους έγραψαν την Ιστορία μας.

ΑΕΚ ΒC

 

Διαβάστε επίσης:

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ