Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Η Χάποελ κερδίζει την ΑΕΚ στα εισιτήρια της Τετάρτης!

Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, δηλαδή εδώ κι ενάμιση μήνα, η ΑΕΚ έχει παίξει 12 αγώνες στις τρεις διοργανώσεις όπου παίρνει μέρος (πρωτάθλημα, κύπελλο, BCL) κι έχει ηττηθεί μόλις μία φορά: από τη Ράστα Φέχτα εντός έδρας για το Basketball Champions League.

Το ρεκόρ 11/12 δίνει την αίσθηση πως η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της σε σχέση με το μετριότατο ξεκίνημα στη σεζόν και εκπέμπει αισιόδοξα μηνύματα ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη…

Όλο αυτό θα έπρεπε κανονικά να “ζεστάνει” τους φίλους της Βασίλισσας και να τους προτρέψει να σταθούν περισσότερο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, η οποία μάλιστα προέρχεται από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας (νικηφόρους) αγώνες (Άνβιλ, ΠΑΟΚ, Ορτέζ) που την κράτησαν μακριά τους για δύο εβδομάδες.

Όμως οι ΑΕΚτζήδες εξακολουθούν να επιβεβαιώνουν όσους ισχυρίζονται πως δεν τους ενδιαφέρει το μπάσκετ!

Ο αγώνας της ερχόμενης εβδομάδας με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο OAKA είναι το μεγάλο ντέρμπι του Β΄ομίλου του BCL και με νίκη σε αυτόν η ΑΕΚ μπορεί υπό προϋποθέσεις να “καθαρίσει” την πρώτη θέση στον όμιλο και να περάσει ως “αφεντικό” στα πλέι οφ.

Η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα, το ενδιαφέρον τεράστιο, ωστόσο η προπώληση των εισιτηρίων είναι απογοητευτική.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ είχε διαθέσει γι’ αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση μόλις 45 εισιτήρια!

Καλά διαβάσατε, 45 εισιτήρια!

Οι άνθρωποί της δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο;

Κι όλο αυτό γίνεται χειρότερο αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι την Τετάρτη το βράδυ η Χάποελ είχε διαθέσει στους δικούς της οπαδούς 235 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πέντε φορές περισσότερα δηλαδή! Πιθανότατα, δε, όπως σημείωναν παράγοντες της ΑΕΚ, να ζητήσουν κι άλλα αφού η προπώληση συνεχίζεται.

Πηγή: basketa.gr

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ