Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Γκίκας: «Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε»

Ακόμα ένας παίκτης που μίλησε στην Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ, είναι ο Νίκος Γκίκας, όπου αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την Αντβέρπ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League, ενώ ξεκαθάρισε πως το κλίμα στην ομάδα είναι καλό.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Γκίκας:

«Η τελευταία εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική για όλους μας, ειδικά για τον κόσμο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι κάναμε στο Ρέθυμνο και θέλουμε να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ώστε να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας και να αρχίσουμε να κερδίζουμε, που είναι πολύ σημαντικό. Συνεπώς πρέπει να κερδίσουμε, αρχής γενομένης από αύριο».

Για το κλίμα στην ομάδα, ανέφερε: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Δεν έχει χαλάσει κάτι στο κλίμα στα αποδυτήρια. Απλώς δεν παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο και έχουμε βγάλει τα… μάτια μας άλλες δυο φορές, στο Ισραήλ και στη Λήμνο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε».

Για την θέση του πόιντ γκαρντ, είπε: «Είναι πολύ τεχνικό το κομμάτι αυτό. Στο σύγχρονο μπάσκετ, είναι σχετική η θέση του άσου. Το 1 και το 2 είναι πανομοιότυπες θέσεις. Η ομάδα έχει γκαρντ, δεν νιώθω μόνος μου. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί να κάνουν κάτι, άρα δεν θεωρώ ότι είμαι μόνος».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ