Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Γιαννόπουλος: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ και την νέα σεζόν, εξέφρασε ο Χάρης Γιαννόπουλος, μιλώντας στο novasportsinstalive.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μιλώντας στο novasportsinstalive, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Βασίλισσα, ενώ μίλησε και για την μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την καραντίνα:

«Προσωπικά μου πήρε τρεις εβδομάδες να συνηθίσω την νέα κατάσταση. Τώρα το μενού έχει πολύ τρέξιμο, παίρνω τις ανηφόρες του Χολαργού με μια μπάλα και τρέχω, κάνω κάποιες ασκήσεις και επιστρέφω. Μάλιστα τις προάλλες με πέτυχαν και δύο παππούδες και με ρώταγαν αν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα!».

Για το σημείο που βρήκε την ΑΕΚ η διακοπή της σεζόν:

«Έχει απόλυτο δίκιο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που είπε ότι η διακοπή μας βρήκε σε ένα σημείο που ανεβαίναμε. Μετά από ένα ξεκίνημα της σεζόν με ήττα και κυρίως πολλή γκρίνια, είχαμε κατακτήσει το κύπελλο, είχαμε συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα με τη φυγή του Χάουαρντ (σ.σ Σαντ-Ρος) και νιώθαμε αυτοπεποίθηση. Έτσι, είναι κρίμα πως δεν είσαι σε θέση να διεκδικήσεις αυτό για το οποίο προσπαθείς και ματώνεις όλη την προηγούμενη σεζόν. Δεν λέω ότι θα παίρναμε το τρόπαιο του BCL, αλλά νιώθαμε ότι μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε με αυτή την ομάδα».

Για τα μελλοντικά του σχέδια, αφού η ΑΕΚ έχει την οψιόν ανανέωσης του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του:

«Από εμένα είναι ξεκάθαρο πως θέλω να μείνω στην ομάδα, το ζήτημα είναι τι θα απόφαση θα πάρουν οι άνθρωποι της. Αν αυτό δεν συμβεί, όλα θα είναι ανοικτά. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία και να παίξω εκεί».

Για την δεύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ που ήταν θεαματικά καλύτερη από την πρώτη:

«Την πρώτη μου σεζόν απλά στεκόμουν στην γωνία και αν η μπάλα ερχόταν σε μένα θα σούταρα, αλλιώς θα επέστρεφα στην άμυνα. Έτσι έπεσε και η ψυχολογία μου και δεν αισθανόμουν σημαντικός, ειδικά προερχόμενος από πέντε χρόνια στα οποία είχα χρόνο συμμετοχής και ρόλο. Η έλευση του κόουτς Παπαθεοδώρου τα άλλαξε όλα αυτά, απέκτησα ρόλο και άλλαξε η ψυχολογία μου. Προφανώς ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι ερχόμενος στην ΑΕΚ θα έπαιζα 30 λεπτά, όμως θέλω στα 10-15 λεπτά που θα πατήσω παρκέ να αισθάνομαι πως μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα. Αυτό συνέβη με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, που έχει τον τρόπο του να παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη».

Για το τι θεωρεί πως πήγε λάθος στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό:

«Δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα. Νομίζω πως σε γενικές γραμμές ήταν λάθος το τάιμινγκ. Δεν έπρεπε να έχω πάει στον Παναθηναϊκό σε τόσο νεαρή ηλικία».

Για την Basket League και τις σκέψεις να προστεθούν άλλες δύο ομάδες:

«Δεν είμαι σύμφωνος με αυτό το σχέδιο. Γενικά πιστεύω ότι η τρέχουσα συγκυρία είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα. Δεν αρκεί να πούμε πως προσθέτουμε δύο ομάδες και ξαφνικά το πρωτάθλημα μας έγινε πιο δυνατό και απέκτησε μεγαλύτερο ανταγωνισμό».

Για το τι… γρατζουνάει στην κιθάρα αυτές τις μέρες:

«Ασχολούμαι αρκετά με ArcticMonkeys. Γενικά δεν πρέπει να είναι πολύ ευχάριστο να είναι κανείς γείτονάς μου, γιατί μπορώ να παίζω τέσσερις ώρες το ίδιο κομμάτι μέχρι να το βγάλω σωστά!».

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ